OGLASILA SE ŽENA ČEDE JOVANOVIĆA: Trpimo svakodnevno zlostavljanje, moj muž nije nasilnik

Tanjug

03. 06. 2021. u 11:13

JELENA Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića posle incidenta koji je sinoć dogodio ispred jednog restorana brze hrana u blizini njihove kuće, kaže da je reč o napadu huligana na njenog muža.

ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕНА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Трпимо свакодневно злостављање, мој муж није насилник

Čedomir i Jelena Jovanović

Navodi da godinama njihova porodica trpi maltretiranje huligana, najčešće ispred zgrade u kojoj žive i da je policija uredno obaveštavana o tome. To se, kaže, dogodilo i sinoć.

- Kada je sinoć oko 21 čas moj suprug je došao kući, izašao iz automobila verbalno ga je napalo nekoliko mladića koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovao - kaže Jelena Jovanović.

Nadam se, kaže, da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da da izveštavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Čedomir.

- On nije nasilnik, već se branio od nasilnika. Kako i zašto je moguće da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma - kaže Jelena Jovanović.

Upozorava da, kako kaže, predugo traje ovo maltretiranje.

- Ugrožena je bezbednost nase porodice, dece koja su noćas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Često slušaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijača.

Mediji su sinoć javili kako je sinoć Čedomir Jovanović izazvao incident u jednom lokalu na Novom Beogradu,posle čega je odvezen policijskim vozilom, ne navodeći ni povod ni druge učesnike tog incidenta.

Jovanović je jutros je za TV Prva izjavio da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)