ŠAPIĆEV SPAS PRISTUPIO SNS: Odluka doneta na sednici GO SNS

Novosti online

29. 05. 2021. u 10:18

NA sednici GO SNS doneta je odluka da stranka Aleksandra Šapića SPAS pristupi Srpskoj naprednoj stranci.

ШАПИЋЕВ СПАС ПРИСТУПИО СНС: Одлука донета на седници ГО СНС

Foto: D. Milovanović

- Dobrodošli dragi prijatelji u svoju stranku. Želim vam da pobeđujemo i da uradimo mnogo dobrih stvari za građane Srbije - rekao je predsednik SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić po pristupu SPAS SNS-u.

Foto: D. Milovanović

- Polazeći od svesti o životnim pitanjima, oslanjajući se na volju građana, sabirajući i okupljajući građane i ustajući protiv nametanja podela, ponosni na slavne tradicije našeg naroda, okrenuti budućnosti našeg naroda, rešeni da se za mirnu i prosperitetnu Srbiju borimo uvek, SNS i SPAS donose Deklaraciju o pravcima i prioritetima Republike Srbije. Okupljeni oko principa i postulata koji predstavljaju temelj za budućnost i jačanje Srbije saglasni smo oko sledećeg: 

Foto: D. Milovanović

  • Očuvanje mira i političke i ekonomske stabilnosti su vitalni preduslovi daljeg razvojka našeg zemlje, i Srbija će nastaviti da se upravlja prema tome.
  • Očuvanje nezavisnosti, teritorijalnog integriteta i samostalnosti u odlučivanju RS,
  • očuvanje vojne neutralnosti i vrednosti utkanih u temelj našeg društva
  • Rast i razvoj na ekonomskom razvoju naše zemlje, i posvećenost rastu naše privrede.
  • Očuvanje i obnova demografske slike Srbije. To je najvažniji i najhitniji zadatak.
  • Očuvanje i negovanje identiteta srpskog naroda, uz poštovanje svih manjina, kao i razvoj kulture i negovanje tradicije, uz gledanje ka budućnosti.
  • Iskorenjivanje organizovanog kriminala, proterivanje mafije iz Srbije i sistemska borba protiv korupcije
  • Razvoj sela jedino je moguć uz poštovanje prirode i prirodnih resursa.
  • U našem javnom delovanju ćemo se boriti protiv širenja mržnje, kao i svih onih koji žele podeljenu i slabu Srbiju.
  • Pozivamo građane da podrže ove principe
  • Svi članovi SNS i SPAS-a koji su sada ujedinjeni u SNS, a mi ih pozivamo da svoje delovanje usklade sa navedenim pravilima

Podsetimo, u toku sednice predsednik Vučić je rekao da je pripremljena deklaracija koja će biti važna za rad stranke, i da će je pročitati kada u salu uđu članovi SPAS.

- Ne smemo dozvoliti da nam društvo i država budu podeljeni onako kako je to bilo decenijama, već moramo zajedno da se borimo za bolje rezultate. Rezultat je ono što ostavljamo iza sebe, i ono što činimo i delamo u interesu građana - rekao je Vučić, i istakao da je baš to razlog ujedinjenja sa SPAS.

- Moramo da pokažemo da možemo i da se ujedinjujemo, i da naša velika porodica, SNS, bude stranka koja će da dovodi ljude, a ne samo po modelu nekih drugih koji se cepaju svako malo. Naša stranka nikada ne sme da bude ono što su bile druge stranke, mora da vodi računa o interesima naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!