Kitarović vodila decu u Vukovar, a tada se nisu - rodila: Novi gaf hrvatske predsednice, opet uhvaćena u laži

Novosti Online

08. 12. 2019. u 22:03

Китаровић водила децу у Вуковар, а тада се нису - родила: Нови гаф хрватске председнице, опет ухваћена у лажи
Zoran Milanović prozvao Kolindu da kao ministarka u vladi Ive Sanadera nije bila u Vukovaru,a ona mu odgovorila i izblamirala se
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, u sklopu predizborne kampanje za predsedničke izbore, izjavila je da je nedugo posle reintegracije hrvatskog Podunavlja 1998. posetila Vukovar sa svojom decom, prenosi portal Indeks, navodeći da njena deca u to vreme nisu bila ni rođena.

Nakon što je Miroslav Škoro na današnjem skupu u Lisinskom HDZ-ovcima poručio da će on biti njihov predsednik, iz Sinja mu je odgovorila i sama predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Napala ga je da je „tamburao po Americi dok je grmelo“, a da bi dodatno naglasila koliki je rodoljub, „malo“ je iskrivila istinu.

Kitarović je protivkandidat Zoran Milanović prozvao da kao ministarka u vladi Ive Sanadera nije bila u Vukovaru.

"Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Netom posle oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, i u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju decu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvek odlaziti i u Knin i u Vukovar", poručila je Kolinda.

PROČITAJTE JOŠ - Kolinda je “poludela plavuša”, “crvenkapica bez sluha” koja se "bedno ponaša" i ponižava državu: Pevačica žestoko isprozivala hrvatsku predsednicu (FOTO)

Mirna reintegracija Podunavlja završila se 1998. godine, navodi Indeks i dodaje da hrvatska predsednica ima dvoje dece koja tada nisu bila ni rođena.

Njena ćeka Katarina rođena je 2001. godine, a sin Luka 2003. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

maniks

08.12.2019. 22:51

Da zakljucimo. U hrvatskoj se nezna ko vise laze i ko je najveci lazovcina. Takmicenje i dalje traje.

Zigula37

09.12.2019. 01:26

Nije prvi put ali sad je bas slagala i jos decu koristi....sta je sledece verujem da je bila u Srpskom logoru i da je pobegla ?

Saša

09.12.2019. 09:11

Ej, bogami, koliko znam, kao ova ima još dve u celoj Evropi. Jedna je Timošenko u Ukrajini, a još jedna bila neka Udrea u Rumuniji, koja sad čujem pobegla u neke tople krajeve bez ugovora o ekstradiciji pošto je nakrala sve što je mogla dok je bila u vladi.