MASAKR U ZAGREBU: Ubio bivšu ženu, njenog partnera i četvoro dece?

Tanjug/Novosti Online

01. 08. 2019. u 23:38

Policija je potvrdila da je večeras u 21,30 sati primila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba. Na mestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba

МАСАКР У ЗАГРЕБУ: Убио бившу жену, њеног партнера и четворо деце?

Facebook

Zagrebačka policija pronašla je večeras tela šest osoba u novozagrebačkom naselju Kajzerica, a prema prvim informacijama, za muškarcem koji se povezuje sa zločinom intenzivno se traga.

Hrvatski mediji pišu da se radi o porodičnom nasilju u kom je muškarac ubio bivšu ženu i njenog novog partnera, a među ubijenima je i četvoro dece. Peto dete, mala beba, je ranjeno i nalazi se u dečjoj bolnici.


Policija je potvrdila da je večeras primila dojavu od građana o pucnjavi na području Novog Zagreba, prenela je Hina. Na mestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba.


Sumnja se na ubistvo vatrenim oružjem, potvrđeno je Hini u policiji. Za muškarcem koji se dovodi u vezu s ubistvima intenzivno se traga na celom zagrebačkom području.


Građani svedoče o snažnom prisustvu policije na zagrebačkim ulicama, kao i na svim ključnim lokacijama u gradu. Policijski službenici su naoružani dugim cevima.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

Net

02.08.2019. 00:32

@Cika Velja - Kd je ono bilo pre nekoliko dana da je u jednom danu u Srbiji umrlo šta u nesrećama šta u suicidu čak 7ljudi?

I kakve to sad veze ima

02.08.2019. 07:00

@Cika Velja - a vas Rvata, što je manje, to će svet biti bezbrižniji....

Kažu

02.08.2019. 00:27

KRVAVI RAZVOD!..Radi se o obiteljskom nasilju u kojem je muškarac ubio bivšu ženu i njenog novog partnera, a među ubijenima su, kako neslužbeno doznajemo, i djeca...

Jasna

02.08.2019. 07:12

@Kažu - Beba nije ranjena, dobro je ali je smještena u klaićevu dječju bolnicu

Net

02.08.2019. 01:01

....Radi se o obiteljskom nasilju u kojem je muškarac ubio bivšu ženu i njenog novog partnera, a među ubijenima je i četvero djece. Peto dijete, mala beba, je ranjeno i nalazi se u dječjoj bolnici u Klaićevoj....

esb-puerto@arcor.de

02.08.2019. 01:23

Mi na Balkanu smo u velikom broju iskompleksiran narod koji se često nemože pomiriti sa raspadom braka.. Moramo sxvatiti da u današnjem svetu kakvog ga mi živimo ', brak ( zajednica ) ne traje večno.. Neki ga žive lažno . A neki to i nemogu. Društvene mreže su mnogo doprinele ovom zlu , i bojim se da će sve to biti još gore.

Pa Vidi Ovako

02.08.2019. 06:05

Ovo samo govori, da je CIA prvo rasturila državu, a sada i porodicu - na ovim prostorima. Lako je upravljati iskompleksiranim osobama, koje ne razmišljaju svojom glavom, već su im uzori na tzv. ne-društvenim mrežama.

i šta sada

02.08.2019. 10:37

@Jasna - objasni jer drugačije piše u članku. ako imaš tačne informacije napiši to. ovako si glup a praviš se pametan

Немања

02.08.2019. 07:04

Свако коме ово изазове било шта осим жалости или згражавања, под хитно да тражи упут за психијатра.

Ljubica

02.08.2019. 10:17

Iz dana u dan se pitam sta se ovo sa ljudskim rodom desava? Postajemo gori od divljih zvjeti u Africi jer oni napadaju samo kada su gladni ili ugrozeni... Ovo je tuga i zalost velika!

hermina

13.11.2019. 13:09

Najdublje saučešće , porodicama pobijenih.Ovo je više od nasilja, čovek kojije to uradio je više od nasilnika , on je sa nekom težom psihijatrijskom dijagnozom.Nesreća je da takvih ima i kod nas , na ulici , komšiluku .. slobodno se kreću i niko o njima ne vodi raćuna .Problem je što se ne javljaju na vreme psihijatrima, niti imaju podršku od porodice .Takvi nikome ne trebajua država ne čini ništa , osim što izvršila deinstitucionalizaciju i svi "ludaci"su napolju bez terapije i kontrole.