UBIJEN MMA BORAC: Srpski ratnik izboden nožem u Americi

NovostiOnline

sreda, 18. 09. 2019. u 11:14

УБИЈЕН ММА БОРАЦ: Српски ратник избоден ножем у Америци

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gde je živeo i radio
Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gde je živeo i radio.


"Bivša MMA zvezda Srpski ratnik izboden nasmrt", izvestio je portal Amarketnjuz prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama. Počast su mu odale i bivše kolege iz sveta MMA.


Informacija o njegovoj smrti, ipak, nema mnogo. Samo je sajt 360NG objavio da je preminuo nakon nedavnog incidenta u kojem je izboden.


VEĆ BIO IZBODEN


Uz tragičnu vest preneli su podsećanje Perkićeve prijateljice na događaj iz januara 2017, kada je prebio lopove koji su pokušali da mu otmu kola i izboli ga nožem, pa je policija DNK kradljivaca, koji su pobegli glavom bez obzira, morala da uzima sa Perkićevih pesnica.


PROČITAJTE I: Poginuo američki vojnik u Avganistanu


"Mnogo godina je pazio na sve nas, a sada će nas paziti sa boljeg mesta. Bio je jedan od retkih časnih ljudi, neverovatan otac koga su mnogi voleli i poštovali. Njegov smisao za humor i osmeh zaista će nedostajati", objavio je na svojoj internet stranici Džo-kets pab u Milvokiju, gde je Perkić radio kao obezbeđenje.


PRIJATELjI SKUPLjAJU NOVAC


Kako bi pomogao neutešnoj porodici Perkić, Sašin prijatelj pokrenuo je akciju prikupljanja novca na sajtu "GoFoundMe". Objasnio je da na ovaj način želi da doprinese koliko može, te je zamolio sve koji su poznavali Sašu da pomognu simboličnim novčanim iznosom.


- Njegova dvojica sinova (7 i 5), njegova supruga Natali, kao i brat i sestra Nikola i Keli sada su u šoku, a ja sam želeo da im olakšam najbolje što sam mogao. Volimo te i nedostaješ nam. Reči ne mogu da opišu uticaj koji si imao na sve nas u Milvokiju i "preko vode" - napisao je Sašin prijatelj.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Sladjan

18.09.2019. 12:09

Tamo je sve drugacije,mentalitet,kultura dva smo sveta razlicita.hteo covek da ispadne heroj I nastradao!!!!

Бане дипл.маш.инж.

18.09.2019. 12:32

Пре две или три године сам читао о њему исто. Нека му је лака земља.

5C

18.09.2019. 15:42

Cudno,za relativno ,kratko vreme dva puta napadnut i ubadan,ovaj put fatalno?!Pokusali da mu ukradu kola-cini mi se da je KIA,a bjeze minivenom?Sumnjivo je da kradljivci automobila idu toliko daleko da pokusaju ubistvo?Da li su napadaci pronadjeni?