HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. MART: Devici je potrebna promena; Vaga dobija ponudu koja je istovremeno i privlači i plaši

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

04. 03. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 4. МАРТ: Девици је потребна промена; Вага добија понуду која је истовремено и привлачи и плаши

Ilustracija Depositphotos

OVAN

Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gde biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i ubedljivost je za taj posao dragocena.

BIK

Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

BLIZANCI

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

RAK

Imate priliku da naučite kako iz svakog lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite, da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju.

LAV

Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv.

DEVICA

Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti.

VAGA

Suočeni ste s ponudom koju, koliko je želite, toliko je se i plašite. Očekujete intenzivnu podršku članova porodice, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite poziciju.

ŠKORPIJA

Osećate se prazno. Možda ste, ovih dana, završili važne zadatke pa ste mislili da će ovaj dan biti spektakularno radostan. Zadovoljstvo izostaje zbog naglog pada adrenalina. Da biste se povratili, hitno smislite nove ciljeve.

STRELAC

Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša podrška.

JARAC

Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti vezano za vaš ljubavni život. Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namerama uspeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama.

VODOLIJA

Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe.

RIBE

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, na kratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što pre zaboravite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?