ODLUČIO DA POŠALJE PRIJATELJA "RAVNOZEMLJAŠA" U SVEMIR: "Izluđuju me gluposti koje pričaju - moraju da dokažu svoje tvrdnje!"

Novosti onlajn

11. 02. 2021. u 14:53

ČOVEK iz Velike Britanije započeo je kampanju prikupljanja sredstava na internetu kako bi poslao jednog od svojih prijatelja ravnozemljaša u svemir, koji bi nakon misije svedočio o tome da Zemlja nije ravna i opovrgnuo teoriju u koju su do sada verovali.

ОДЛУЧИО ДА ПОШАЉЕ ПРИЈАТЕЉА РАВНОЗЕМЉАША У СВЕМИР: Излуђују ме глупости које причају - морају да докажу своје тврдње!

Ilustracija / Foto Depositphotos

- Imam nekoliko prijatelja ravnozemljaša i izluđuju me gluposti koje pričaju. Odlučio sam da im dam šansu da dokažu svoje tvrdnje, a jedini način da to sprovedem u delo je da jednog od njih pošaljem u svemir - rekao je Mark Gualdo (37) iz Aberdina.

To planira da uradi uz pomoć "kraudfanding", kampanje za prikupljanje novca u određenu svrhu, u ovom slučaju da jednom od svojih prijatelja plati kartu za let u svemir "Spejs Iks-om,", "Virdžin Galaktikom" ili kojom god kompanijom koja će tako nešto nuditi kad i ako novac bude prikupljen, piše Unilad.

Trenutno mu za tako nešto treba oko 250.000 funti za kartu za svemirski brod, a budući da ravnozemljašima nudi priliku da dokažu svoju teorije, veruje da bi bilo logično da većinu novca doniraju upravo oni.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)