DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 27. JUL: Blizanci ne umeju da utroše višak energije; Jarac smišlja kako da pobegne od obaveza

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

26. 07. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 27. ЈУЛ: Близанци не умеју да утроше вишак енергије; Јарац смишља како да побегне од обавеза

Foto Depositphotos

Ovan

Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

Bik

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi.

Blizanci

Prepuni ste neke energije koju ne umete da utrošite. Iz nekog razloga ne umete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu poverite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas, danas, najbolje razumeti.

Rak

Verujete u sebe i na putu ste da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

Lav

Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi hoćete li iskoristiti veče i upoznati osobu koja želi da vam se približi. Da bi ugođaj bio kompletan, savladajte svoju duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

Devica

Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose.

Vaga

Dobre vesti stižu iz inostranstva. Nekome vaše ideje deluju interesantno. Ne očekujte bajke koje se dešavaju preko noći. Svemu pristupite racionalno i strpljivo vucite poteze. Ako to uspete, rezultat neće izostati.

Škorpija

Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

Strelac

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije reč ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

Jarac

Napetost počinje od jutra. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

Vodolija

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvesno vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osećaj male pobede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

Ribe

Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TURIZAM: Put ka harmoniji između čoveka i prirode