HOROSKOP ZA SUBOTU: BLIZANCE muči ljubavni odnos, VODOLIJA se vraća u ritam

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

05. 12. 2020. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ: БЛИЗАНЦЕ мучи љубавни однос, ВОДОЛИЈА се враћа у ритам

FOTO: Depositphotos

OVAN

Dan vam donosi priliku da popravite situaciju na poslu. Međutim, to će doneti samo privremeno olakšanje, jer je još mnogo posla pred vama. Upotrebite svu svoju poslovnu upornost, shvatite to kao ulaganje u vreme koje tek treba da dođe.

BIK

Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja.

BLIZANCI

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi u velikoj meri rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

RAK

Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme, pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji, dan.

LAV

Borite se između toga da budete ponizni i svima po volji i potrebe da žučno reagujete podstaknuti kritikama koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega može biti gubitak energije i pad imuniteta, pa i akutna bolest. Povedite računa o ishrani.

DEVICA

Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji.

VAGA

Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu izmaći kontroli.

ŠKORPIJA

Ukoliko imate neke nedefinisane odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam nije bila simpatična.

STRELAC

Pred vama su sastanci i razgovori od kojih možda očekujete previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite.

JARAC

Ne zatrpavajte se novim obavezama, već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje finansijski priliv koji će u potpunosti promeniti okolnosti u kojima delujete, a time odagnati i napetost koja vas muči.

VODOLIJA

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

RIBE

Pad energije i promenljivost raspoloženja, to je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precenjena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENA BUDUĆNOST POČINJE S NAMA: Značaj i koristi zelenih ciljeva za Novu godinu