„Fejsbuk“ želi po svaku cenu da integriše „Votsap“ u svoj sistem za monetizaciju i “kros promociju“, pa je upravo dodao opciju za deljenje „Votsap“ statusa na „Fejsbuk“ profil korisnika Opcija koju, sudeći po komentarima „Votsap“ korisnika na internetu, niko niti je tražio niti je želeo.

Korisnici, iako ne moraju da dele svoje „Votsap“ statuse na „Fejsbuk“, ako tako ne odaberu, osećaju da ih „Fejsbuk“ pritiska i na različite načine podseća kako bi trebalo da svoje „Votsap“ sadržaje dele i izvan aplikacije. „Fejsbuk“ je čak reagovao na ovakve poruke, kojih na ,,Tviter'', „Fejsbuk“, ,,Redit'' i drugim mrežama ima sve više, rekavši da je ovo samo test i da će kao opcija zaživeti tek nakon iscrpnog testiranja.

Pročitajte još - „Fejsbuk“ promenio uslove korišćenja

Znamo da kad „Fejsbuk“ ovako javno nešto testira to uglavnom na ovaj ili onaj način završi u opcijama aplikacije, pa će tako biti verovatno i sa „Votsap“ deljenjem statusa na „Fejsbuk“. Vi samo ignorišite i tu opciju, kao i mnoge druge, koje „Fejsbuk“ “forsira“ u toj aplikaciji za dopisivanje, ako tako želite…

(Mondo)