NEVREME PROTUTNjILO SRBIJOM: Loznica bez struje,u Šapcu padale fasade, u Novom Sadu drveće uništilo automobile, leteli kontejneri (FOTO+VIDEO)

J.S./A.D.

nedelja, 07. 07. 2019. u 17:57

НЕВРЕМЕ ПРОТУТЊИЛО СРБИЈОМ: Лозница без струје,у Шапцу падале фасаде, у Новом Саду дрвеће уништило аутомобиле, летели контејнери (ФОТО+ВИДЕО)

Deo fasade se srušio na automobile u Šapcu / Foto: A. Delić

Grad veličine lešnika pokosio je ove gradove, a sa fotografija sa društvenih mreža jasno je da se gotovo ništa ne vidi od jake kiše.
Nevreme je stiglo u Srbiju, a u Novom Sadu i Loznici već pada grad, praćen jakim pljuskovima i vetrom. Grad veličine lešnika pokosio je ove gradove, a sa fotografija sa društvenih mreža jasno je da se gotovo ništa ne vidi od jake kiše.

- U Loznici je pre 20 minuta krenulo toliko jako nevreme, da je u skoro celom gradu nestalo struje - rekao nam je čitalac iz ovog grada.

NOVI SAD: GRANE I DRVEĆE OŠTETILE AUTOMOBILE

U NEVREMENU koje u nedelju oko 18 sati zahvatilo Novi Sad padao je grad, otkinute su grane sa drveća a pojedine ulice bile su poplavljene.

Na Bulevarima i ulicama leteli su kontjeneri, a veliki broj drveća je pao, pa je uništeno i nekoliko automobila. U novosadskim naseljima Liman, Satelit i Ribarac ograne koje je vetar otkinuo pale su na nekoliko automobila, a na Petrovaradinskoj tvrđavi drvo je palo na automobil žandarmerije.

Futog i okolinu pogodio je grad veličine lešnika kao i Beočin gde je vetar oborio drvo u ulici Stojana Vukosavljevića. Takođe, grane su pokidale strujne kablove na banderi te je deo Beočin sela jedno vreme bio bez električne energije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije