Pajić kandidat za gradonačelnika

Novosti Online / A.D.

ponedeljak, 01. 06. 2020. u 15:43

Пајић кандидат за градоначелника

Foto: A. Delić

Gradski odbor SNS Šapca saopštio je da je kandidat te stranke za gradonačelnika dr Aleksandar Pajić, inače prvi na lokalnoj odborničkoj listi
ŠABAC – Gradski odbor SNS Šapca saopštio je da je kandidat te stranke za gradonačelnika dr Aleksandar Pajić, inače prvi na lokalnoj odborničkoj listi. Na konferenciji za medije Pajić je rekao da je, sa ponosom i velikom odgovornošću, prihvatio predlog stranačkih kolega ističući da je izborna utakmica uveliko u toku.


- Kao budući gradonačelnik obećavam da od strategije, koju će Šapčani, siguran sam, na izborima podržati ogromnom većinom, neću odustati. Učiniću sve da Šapcu vratim dostojanstvo i veru u budućnost, što mu je tokom proteklih godina oduzela štetočinska vlast Nebojše Zelenovića - rekao je dr Pajić.


Još uvek aktuelnog gradonačelnika Zelenovića, Pajić je pozvao na televizijski duel jer se, kako kaže, proteklih dana naslušao neosnovanih optužbi. Kako zbog medijske blokade nema priliku da mu odgovori, poziva ga, kaže, da izabere mesto i vreme, i javno odgovori na pitanja građana na koja je do sada ćutao.


Aleksandar Pajić u Šapcu se posebno istakao poslednje četiri godine na sednicama lokalne skupštine kao šef odborničke grupe SNS-a. Obavlja i funkciju savetnika za poslove srednjeg obrazovanja i obrazovanja odraslih u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.Komentari (8)

Milan

01.06.2020. 17:42

"Како због медијске блокаде нема прилику да му одговори, позива га, каже, да изабере место и време, и јавно одговори на питања грађана на која је до сада ћутао." ja ovde cuh sta Pajic prica, a ne Zelenovic......samo su nacisti to radili.....optuzuju svoje protivnike za ono sto im rade......ovaj SNS je bolestan na kub.....

Dragan

01.06.2020. 18:58

Samo da Zelenović konačno ode sa vlasti zajedno sa svojim začaranim krugom koji je stvorio oko sebe.

Ksenija

01.06.2020. 21:53

Samo napred gospodine Pajicu, Šabac je uz vas!!! Lopovluku je dosao kraj, Zelenovicu pakuj se...