TRAGEDIJA KOD ŠAPCA: Utopio se dok je postavljao mreže za ribarenje

NovostiOnline/A.D.

nedelja, 28. 06. 2020. u 10:55

ТРАГЕДИЈА КОД ШАПЦА: Утопио се док је постављао мреже за рибарење

Foto: D.Dozet

Avrić je u petak bio vidno alkoholisan, ali upozorenja da u takvom stanju ne ide u ribarenje nisu pomagala
ŠABAC – Dragoslav Avrić (55) iz Drenovca, koji se u petak uveče utopio u Bitvenom kanalu u svom selu, danas će biti sahranjen na mesnom groblju. Nesreća se dogodila oko 21 čas, dok je Avrić postavljao mreže za ribarenje u kanalu prepunom vode od nedavnih kiša.


- Čim je sišao u kanal, Avrić se okliznuo i nestao pod vodom. Sa njim je bila supruga Slavica, koja je pokušavala da dozove pomoć, ali mesto nesreće je udaljeno od naselja, pa je trebalo vremena da neko odreaguje – svedoče susedi.


Navodno, Avrić je u petak bio vidno alkoholisan, ali upozorenja da u takvom stanju ne ide u ribarenje nisu pomagala. Meštani kažu da je dodatna nesretna okolnost i to što je vrlo slabo video, naročito u sumrak.


-Ronioci su ga izvukli tek u subotu ujutru jer po noći, objektivno, niko nije mogao ništa ni da učini – kažu meštani. Prema njeihovim rečima, Avrići su živeli dosta skromno. On je išao u ribarenje i sekao drva u šumi, dok je Slavica radila u hladnjači i u nadnici.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije