NOKAUTIRANI TUTORI: Poraz stranaca koji vode Bošnjake i u njihovo ime kažnjavaju Srbe

Srđan Mišljenović

06. 11. 2021. u 10:22

Nema više tutora iz OHR koji će na poziv Sarajeva odmah zabraniti rad desetini političara Srpske. Ili proglasiti Republiku Srpsku genocidnom i pretiti "bonskim ovlašćenjima"

НОКАУТИРАНИ ТУТОРИ: Пораз странаца који воде Бошњаке и у њихово име кажњавају Србе

Novosti

PORAZ Kristijana Šmita, takozvanog visokog predstavnika u BiH u Savetu bezbednosti UN, gde su Rusija i Kina blokirale njegovo obraćanje jer je imenovan bez njihove saglasnosti, verovatno će se ubuduće obeležavati kao dan žalosti u Sarajevu. Govori za oduvanog Šmita biće upriličeni u svim odborima Stranke demokratske akcije, a onaj glavni održaće njihov lider Bakir Izetbegović.

Iako je Šmit doživeo nokaut u SB, najveće posledice osećaju Bošnjaci i političko Sarajevo. Lelek sa sarajevskih sećija odzvanja danima. Stranci koji ih godinama vode i u njihovo ime kažnjavaju Srbe - poraženi su! Nema više tutora iz OHR koji će na poziv Sarajeva odmah zabraniti rad desetini političara Srpske. Ili proglasiti Republiku Srpsku genocidnom i pretiti "bonskim ovlašćenjima".

Muslimani, odnosno sada Bošnjaci, još od oca nacije, Benjamina Kalaja, navikli su da imaju čobanina koji ih vodi i bičuje sve pred sobom da ovčice mogu mirno da pasu. A taj njihov strani čobanin će im napraviti i državu, tako što će oteti sve srpsko i upisati da je bosansko. Kad Srbi ne slušaju, traže oštre kazne. Ako je moguće, da to bude NATO i bombardovanje Srba. Preporučuju se bombe sa uranijumom, jer ako neki Srbin odmah ne pogine, da umre za koju godinu u strašnim mukama.

Kako se muslimani ponašaju kad su bez čobanina na čelu, najbolje se videlo devedesetih godina nakon raspada SFRJ. Tad su muslimani u BiH, prvi put od Kalaja, sami odlučivali kojim putem da pođu. I izabraše put da ubiju starog svata Nikolu Gardovića na Baščaršiji i započnu rat. Danas, tri decenije od tog ubistva, u situaciji kada su ostali bez zaštite stranaca i treba da porazgovarju sa komšijama Srbima i Hrvatima, iz Sarajeva se najčešće čuje reč - rat. Daleko bilo!

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)