ANA BRNABIĆ NAJAVILA NOVE PROJEKTE: Beograd na vodi je samo početak

Novosti online

31. 03. 2022. u 23:23

ČLAN Predsedništva SNS Ana Brnabić govorila je večeras na TV Prva o projektu Beograd na vodi.

АНА БРНАБИЋ НАЈАВИЛА НОВЕ ПРОЈЕКТЕ: Београд на води је само почетак

Foto: Printskrin TV Prva

- 2017. godine taj projekat se dobrano razvio, ali je taj projekat  nama pomogao da u najtežim vremenima, u vreme poplava, fiskalne konsolidacije ili migrantske krize, podignemo našu ekonomiju. Mi smo polako gradili imidž investicione destinacije, da pokažemo da smo zemlja u kojoj se poštuju zakoni i pravila. Taj projekat nam je kupio vreme da podignemo druge delove Srbije i građevinsku industriju - rekla je ona.

Brnabić je istakla da je građevinska industrija 2014. godine bila ubijena, i da su postojali užasni zakoni, koji su onemogućavali izdavanje građevinskih dozvola.

- Beograd na vodi je podigao sve to. Naša lista Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve, i SNS, ne bi bilo to da nemamo konkretne projekte i rezultate. Ja ću sada iskoristiti samo par minuta da pokažem neke od tih projekata. Kada radite milion stvari, vi ne stignete da se posvetite Beogradu kao takvom. Beograd na vodi je danas najlepši i najperspektivniji deo Beograda i to je samo početak. To je primer projekta gde nam je Beograd omogućio da posvetimo pažnju drugim delovima Srbije, dok je on oživljavao građevinsku industriju - izjavila je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni