NAPADNUT ČLAN SNS-a u GROCKOJ: Oglasila se stranka - "Đilasove pristalice vide spas za sopstveni poraz na predstojećim izborima u nasilju"

Novosti onlajn

27. 03. 2022. u 14:08

ĐILASOVE pristalice vide spas za sopstveni poraz na predstojećim izborima samo u nasilju, to su danas dokazali napadom na aktiviste Srpske napredne stranke u Grockoj, navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

НАПАДНУТ ЧЛАН СНС-а у ГРОЦКОЈ: Огласила се странка - Ђиласове присталице виде спас за сопствени пораз на предстојећим изборима у насиљу

foto: SNS

"Upravo oni koji su pozivali na krvoproliće na ulicama, koji su pretili vešanjem, oni koji su govorili da će nakon izbora biti krvi na ulicama očigledno su danas imali generalnu probu za svoje navedene pretnje".

"Pristojna Srbija neće nasedati na provokacije, zato Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke apeluje na sve svoje članove i aktiviste, da ne nasedaju na provokacije, a ostale političke aktere pozivamo na fer političku borbu", navedeno je u saopštenju.

foto: SNS

Napadnut mladić

Podsetimo poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ana Brnabić izrazila je bojazan da će provokacije Đilasovih pristalica do izbornog dana biti sve učestalije i agresivnije.

Premijerka je još jednom pozvala članove Srpske napredne stranke da ne nasedaju na provokacije, da nastave da razgovaraju sa građanima o rezultatima, planu i programu za budućnost Srbije i Beograda.

Prema rečima Ane Brnabić oni koji su pretili rušenjem svega što je izgrađeno, sada kada su shvatili da narod to ne podržava, počeli su fizički da maltretiraju aktiviste Srpske napredne stranke.

"Izbori trećeg aprila su odlučujući, biramo između prošlosti i budućnosti, između nasilja i pristojne Srbije koja se gradi i razvija i zato još jednom pozivam sve građane da izađu na birališta i podrže politiku Aleksandra Vučića, politiku mira, stabilnosti i prosperiteta naše zemlje", navela je premijerka.

BONUS VIDEO:

PUNA HALA U POŽAREVCU: Građani pružili podršku Vučiću i SNS-u

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju