SANKALI SE, PA PODLETELI POD TOČKOVE: Poznato stanje povređenih u nesreći na Košutnjaku

Novosti online

18. 01. 2021. u 09:51

DVE OSOBE koje su sinoć poveđene na Košutnjaku pošto su podleteli pod automobil sankajući se na automobilskoj gumi, sa teškim povredama su primljeni u Urgentni centar.

САНКАЛИ СЕ, ПА ПОДЛЕТЕЛИ ПОД ТОЧКОВЕ: Познато стање повређених у несрећи на Кошутњаку

Foto: N. Karlić

Kako nam je rečeno u toj ustanovi, povređeni su primljeni u jedinicu intenzivne nege i nastavlja se njihovo dalje lečenje i ispitivanje. Reč je o osobama starim 21 i 24 godine.

Nesreća se, podsećanja radi, desila prilikom sankanja. Nezvanično, na auto za koji je bila prikačena guma, naleteo je drugi automobil iz suprotnog smera. Guma je bila korišćena za sankanje.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela