OVE BOMBE SU NAMENJENE NARKO-DILERIMA: Stanari Višnjičke ulice u šoku nakon eksplozija koje su odjeknule

Novosti online

30. 12. 2020. u 23:53

DVE snažne detonacije uznemirile su stanare Višnjičke ulice na Karaburmi oko 2 sata iza ponoći, kada je nepoznata osoba bacila dve bombe u dvorište kuće na broju 8, a jedan komšija je povređen pošto ga je pogodio geler u nogu.

ОВЕ БОМБЕ СУ НАМЕЊЕНЕ НАРКО-ДИЛЕРИМА: Станари Вишњичке улице у шоку након експлозија које су одјекнуле

Ilustracija policija Foto P. Milošević

Prvi rezultati istrage ukazuju da bomba uopšte nije namenjena bilo kome od stanara te zgrade, već da je posredi greška.

- Kada se prvi put čula eksplozija najpre smo pomislili da je neka jača petarda bačena na beton ispred zgrade, a onda se čula još jedna. Svi smo se uznemirili i izašli da vidimo šta se desilo - priča jedna komšinica.

Među njima je bio i komšija sa poslednjeg sprata koji je između eksplozija izašao na terasu. U tom trnutku jedan geler ga je pogodio u nogu.

- Kao što su svi izašli, tako je i moj suprug izašao na terasu i eto, dogodilo se šta se dogodilo. On je sada dobro, ali je zadržan u bolnici, da bi pratili njegovo zdravstveno stanje. Šta se noćas dogodilo, i dalje ne znamo, ali sasvim sigurno nema veze s nama - kratko je rekla supruga povređenog.

Na licu mesta, na fasadi kuće u čije su dvorište bačeni eksplozivi, još su vidljivi tragovi gelera, a pojedine komšije pretrpele su štetu pošto su im projektili završili u prozorima.

- Sada će Nova godina pa bacanje pedardi nije neobično, zato noćas kad sam čula nisam ni pomislila da je reč o bombi, već da se neki klinci igraju. Desetak minuta kasnije sjatili su se policija i hitna pomoć, koja je odvezla komšiju iz te zgrade - priča penzionerka iz ulice.

Policija je vršila uviđaj do 6.00 sati, komšije nam pričaju da su policajci doveli i psa, da su pronašli delove bombe ali da se po naselju već priča šta bi mogao biti uzrok.

- Navodno je bomba bila namenjena nekim komšijama, koji su navodno narko-dileri. Žalosno je što ceo komšiluk trpi zbog pojedinaca - kaže ona.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)