POLICIJA UPALA U BUJANOVAČKU KOCKARNICU: Zatečeno devet lica na aparatima za igranje van radnog vremena

J.S.

10. 12. 2020. u 09:54

U NOĆI između 9. i 10. decembra, nešto oko 23 sata u Bujanovcu, policija je prilikom kontrole u ulici Šabana Bajramovića otkrila da je jedan kazino radio u nedozvoljenom terminu, a prilikom kontrole u njemu je zatečeno devet lica.

ПОЛИЦИЈА УПАЛА У БУЈАНОВАЧКУ КОЦКАРНИЦУ: Затечено девет лица на апаратима за играње ван радног времена

Foto: Depositphotos

Policija je primetila  da u objekat ulaze dve osobe , ali kada su pokušali da uđu vrata su bila zaključana. Nakon kucanja radnica kazina je otključala vrata, te je policija prilikom kontrole zatekla devet lica na aparatima za igranje.


U vezi rada prekoračenja propisanog radnog vremena obaveštena je komunalna inspekcija od strane policije i u toku vršenja kontrole radnica kazina je pozivala vlasnika kazina, koji je putem  telefona pretio policajcima i inspektorima nazivajući ih pogrdnim imenima.


U Policiji u Vranju, Novostima je potvrđen incident, a u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da je naloženo da se obavi razgovor sa svim akterima i sačini izveštaj na osnovu čega će tužilaštvo odlučivati o eventualnom krivičnom delu.


Od strane komunalne inspekcije opštine Bujanovac konstatovano je da je vlasnik kazina radom van vremena učinio prekršaj, zbog čega je kažnjen novčanom kaznom. Izrečena je i zaštitna mera zabrane rada objekta 72 sata.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije