DVE OSOBE SA TEŠKIM POVREDAMA U BOLNICI: Noć obeležile saobraćajne nesreće

J. S.

23. 10. 2020. u 10:21 >> 10:23

U DVE saobraćajne nezgode koje su se u četvrtak veče dogodile u Vranju u razmaku od sat vremena, dve osobe su teško povređene.

ДВЕ ОСОБЕ СА ТЕШКИМ ПОВРЕДАМА У БОЛНИЦИ: Ноћ обележиле саобраћајне несреће

Foto: D. Dozet

Nešto oko 18 sati u naselju Palestina u Vranju, došlo je do udesa teretnog vozila šabačkih registarskih oznaka i motocikla kojim je upravljao  sedamnaestogodišnji mladić iz Vranja. Obavljen je uviđaj i obavešteno Tužilaštvo.

Mladiću je ukazana medicinska pomoć u vranjskom Zdravstvenom centru.

Sat vremena kasnije na ulazu u grad kod motela Vranje došlo je do udesa traktora sa prikolicom i automobila leksus beogradskih registarskih oznaka.

Teško je povređen dvadesetosmogodišnji vozač traktora, koji je najpre zbrinut u vranjskom Zdravstvenom centru, a zatim transportovan u niški Klinički centar.

Istraga će pokazati koji su uzroci ovih nezgoda, kao da li će neko biti procesuiran.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)