"BOMBOM" HTEO DA "GAĐA" KORONU? Dragomiru (27) iz Srbobrana određen pritvor zbog napada na Policijsku stanicu

Lj. P.

23. 10. 2020. u 08:51

DRAGOMIRU P. (27) iz Srbobrana, osumnjičenom da je bacio bombu na zgradu Policijske stanice u tom mestu, posle jučerašnjeg saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Somboru, određen je pritvor do 30 dana.

БОМБОМ ХТЕО ДА ГАЂА КОРОНУ? Драгомиру (27) из Србобрана одређен притвор због напада на Полицијску станицу

Foto Printskrin

Ova mera, prema rečima Manele Operte Podunavac, portparola somborskog Višeg suda, izrečena mu je zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni na slobodi mogao da ponovi krivična dela koje mu se stavljaju na teret.

Osumnjičeni Dragomir je pred tužiocem izneo svoju odbranu, ali se iz njegove priče, kako saznajemo, ne može zaključiti šta je pravi motiv bombaškog napada na Policijsku stanicu. Navodno je rekao da je tim činom hteo da skrene pažnju policije na koronu.

Ovaj dvadesetsedmogodišnji meštanin Srbobrana je u utorak uveče, oko 21 sat, bacio ručnu bombu na zgradu srbobranske policije u Ulici cara Lazara, jednoj od najprometnijih u tom mestu. Srećom, u ovoj eksploziji niko nije povređen, a popucala su stakla na prozorima. Napadača sa kapuljačom na glavi, koji je trčeći pored zgrade policije bacio bombu, snimile su sigurnosne kamere, pa je ubrzo uhapšen na mostu na izlazu iz Srbobrana.

Žitelje Srbobrana je iznenadilo saznanje da je eksploziju osumnjičen Dragomir P. jer ga ne znaju kao nasilnog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)