JEDAN POTEZ GA UMALO KOŠTAO ŽIVOTA Šarac vozio blindirani auto i nije išao bez pancira, a onda je na dan pucnjave doneo POGREŠNU ODLUKU

Novosti onlajn

21. 10. 2020. u 21:22

ЈЕДАН ПОТЕЗ ГА УМАЛО КОШТАО ЖИВОТА Шарац возио блиндирани ауто и није ишао без панцира, а онда је на дан пуцњаве донео ПОГРЕШНУ ОДЛУКУ

Foto: Novosti

ALEKSANDAR Šarac, koji je u subotu posle podne teško ranjen na parkingu tržnog centra na Novom Beogradu, dao je svom vozaču-telohranitelju slobodan dan neposredno pred pucnjavu.

Kako se saznaje, Šarac se od svog telohranitelja poslednjih godina nije razdvajao.

- On ga je vozio svuda i brinuo je o njegovoj bezbednosti. Šta se dogodilo i zbog čega mu je Šarac tog dana rekao da je slobodan i da mu taj dan ne treba, nije poznato - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Da li je Šarac trebalo da se u tržnom centru nađe sa nekim biće poznato nakon istrage. Ono što je za sada poznato jeste da je napadač znao njegovo kretanje i kada će se tačno pojaviti na parkingu.

U Šarca je, za sada neidentifikovani napadač pucao iz pištolja "bereta", kalibra 7,65 milimetara, sa prigušivačem.

Foto Printskrin

Foto privatna arhiva

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Nata

21.10.2020. 22:12

Policija treba da stiti postene ljude koji rade i placaju porez od cega oni primaju plate. A ne da se bave kriminalcima. Njih treba samo da pohapse a sudije da ih ne pustaju na slobodu, nego da ih drze iza resetaka na prinudnom radu.