SVEDOČIO INSPEKTOR: Kada mu je kasirka rekla ove reči, odmah je uhapsio Neđeljka zbog ubistva studenta

J. D. Lj.

20. 10. 2020. u 12:36

PREGLEDANjEM snimaka sa bezbednosnih kamera danas u Višem sudu u Beogradu se nastavlja suđenje Neđeljku Đuroviću za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića.

СВЕДОЧИО ИНСПЕКТОР: Када му је касирка рекла ове речи, одмах је ухапсио Неђељка због убиства студента

Foto: Facebook

Pre nego što je sud pregledao snimke sa sigurnosnih kamera, na suđenju Neđeljku Đurovicu za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, danas je saskušan svedok Goran Vidaković, inspektor koji je vršio uviđaj kada se zločin dogodio i koji je i uhapsio osumnjičenog.

Svedok je objasnio da su nalog za hapšenje dobili nakon sakupljanja više dokaza - pre svega iskaza kasirke u radnji, koja je rekla da je lice sa fotogafije bilo kod nje sa krvavim rukama i krvavim novčanicama.

Osim toga, Đurović je uočen i na snimcima u blizini, koji u toku suđenja, danas treba da budu odgledani.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u Beogradu. 27. januara 2019. godine, ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića.

Đurović, koji je optužen da je na smrt nožem izbog studenta Mileusnića, negira da je to uradio, dok veštaci tvrdi da su na nožu kojim je usmrćen mladić iz Čačka nažđeni njegovi DNK tragovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)