TI SI IZABRAO MIR, A NE RAT - TVOJA SONjA: Kolumbijka se OPROSTILA od Strahinje POTRESNIM REČIMA (FOTO)

Novosti online

sreda, 16. 09. 2020. u 14:01

ТИ СИ ИЗАБРАО МИР, А НЕ РАТ - ТВОЈА СОЊА: Колумбијка се ОПРОСТИЛА од Страхиње ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА (ФОТО)

Foto: Instagram

KOLUMBIJKA Sonja Suares Gonzales (45) oprostila se od Strahinje Stojanovića, s kojim je bila u džipu u trenutku kada je eksplodirao njegov džip u Novom Beogradu.

- Strahinja, ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja - stoji u oproštajnoj poruci Kolumbijke.

Foto: Novosti

 

Podsetimo Strahinja Stojanović je poginuo u nedelju, u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, kada je njegov džip odleteo u vazduh. Nakon dramatične eksplozije koja se dogodila dok je vozilo bilo u pokretu, Stojanović je bio u kritičnom stanju, reanimiran je na mestu a, kako su mediji preneli, navodno su mu bile amputirane obe noge. Međutim, kasnije je preminuo u Urgentnom centru gde je prevezen nakon eksplozije.

Inače njega su dovodili u vezu sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

sima

16.09.2020. 14:23

Au brate,ona ga odvela u smrt,svaki njegov korak su videli,a sad mu posvećuje oproštaj. Ma nepuštati je iz Srbije dok se sve neispita. Na 200%da ona ima u tom prste.

Dragana

16.09.2020. 22:57

On je lep muškarac.Ona ništa posebno.Osim,što je atraktivna.Naravoučenije:atraktivne su alarmantne,željne pažnje i odaju položaj.Momci: pamet u glavu.