MUŽ MILICE KOJA SE UBILA NEUTEŠAN: Bebo, zašto baš ja da vidim kako si sebi oduzela život

Novosti online

sreda, 12. 08. 2020. u 13:45

МУЖ МИЛИЦЕ КОЈА СЕ УБИЛА НЕУТЕШАН: Бебо, зашто баш ја да видим како си себи одузела живот

Foto: Fejsbuk/Jovan Jakovljević

JOVAN Jakovljević, suprug Milice (20) čije je telo pronađeno nadomak porodične kuće u selu Osipaonica kraj Smedereva, ne može da se pomiri sa njenom smrću.

On joj skoro svakodnevno na Fejsbuku posvećuje tužne pesme, ali i statuse. U prvom koji je objavio nakon što je telo pronađeno kaže da će teško bez nje izdržati.

Milica se obesila o stablo oraha u ekonomskom delu dvorišta.

- Bebo moja, počivaj u miru, nikada te neću zaboraviti, svaki minut mislim o tebi, suze mi same idu. Ne mogu ni da zamislim da te nema, teško ću bez tebe, ne mogu stvarno da izdržim sve ovo, samo kad bi znala koliko dana sam te tražio, koliko noći neprespavanih, koliko dana ne mogu da jedem. I zašto baš ja da vidim na koji način si sebi oduzela život, volim te bebo mnogo i uvek ćeš biti u mom srcu. Anđeli neka te čuvaju, bebo moja - napisao je Jovan.

Foto: Fejsbuk/Jovan Jakovljević

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Naivni Gedža

12.08.2020. 16:04

Neutešan ili je proradila griža savesti? Po svemu sudeći ubila se zbog njega i njegovog lutanja. Zarobio je brakom mladu ženu a onda je ostavio usamljenu kući. Nije trebalo zbog idiota da digne ruku na sebe.

Cccc

12.08.2020. 23:26

Brises ljagu sa sebe tako sto visis na fejsbuku??? Da si bio dostupan ta zenu kada ti se obracala i zvala, jer treca smena ne traje ceo dan, ta jadba deca bi imala majku i zena bi bila ziva. Tvoje ponasanje je dovelo do ivice. Kakvi gadovi.

jedna žena

13.08.2020. 14:18

"Samo kad bi znala koliko dana sam te tražio, koliko noći neprespavanih, koliko dana ne mogu da jedem. I zašto baš ja da vidim na koji način si sebi oduzela život." Koga ovaj žali, ženu ili sebe?