SUĐENJE NASILNIKU IZ ŠIDA: Tukao ženu, obrijao joj glavu, pa je silovao

S. K.

14. 07. 2020. u 23:02

ANDRIJA Hrubik (39), kome se u Sremskoj Mitrovici sudi za silovanje bivše partnerke I. J. M. (36) na naročito svirep način, u utorak je pred Višim sudom, na početku glavnog pretresa rekao da nije spreman da iznosi odbranu jer "nije zadovoljan tokom krivičnog postupka".

СУЂЕЊЕ НАСИЛНИКУ ИЗ ШИДА: Тукао жену, обријао јој главу, па је силовао

Viši sud u Sremskoj Mitrovici / Foto S. K.

Optuženi, koji se nalazi u pritvoru, ranije je osuđivan zbog trgovine narkoticima, nedozvoljenog držanja oružja i drugih krivičnih dela.

Prema optužnici, njemu se stavlja na teret da je I. J. M. obljubio u noći između 22. i 23. oktobra prošle godine. Sumnja se da je on rukom razbio trokrilni prozor u stanu u kojem su tada živeli u Šidu, a zatim je ženu komadom stakla više puta posekao po podlakticama obe ruke, i zadao joj više udaraca po glavi i telu. Udario ju je i nogom u glavu, nakon čega se žena onesvestila. Tada joj je električnom mašinicom obrijao glavu. Gasio joj je cigarete po leđima i na kraju silovao. Nesrećna žena je sve vreme vrištala, ali nije imala snage da mu pruži otpor.

Da je između Andrije i I. J. M. često bilo svađa, koje su se završavale nasiljem, potvrdila je Radojka Smuđa iz Šida, koja je ovom paru iznajmila stan i te noći pozvala policiju.

- Tri dana pre nego što ću pozvati policiju, oni su se svađali, a Andrija ju je maltretirao. Mislila sam pomiriće se, pa će biti dobro, ali kada sam čula galamu i lomljavu stakla, uplašila sam se da će je ubiti, pa sam pozvala policiju - izjavila je Radojka.

BEZ PRISUSTVA

Kao i na pripremnom ročištu, oštećena I. J. M. se nije pojavila ni na glavnom pretersu u utorakpa je sudija naložio njeno dovođenje na sledeće ročište, koje je zakazano za 11. septembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!