BIĆE JOŠ NOVIH RADNIH MESTA: Premijerka govorila o otvaranju japanske kompanije "Nidek" u Novom Sadu

Novosti online

11. 04. 2021. u 22:08

GOSTI "Hit tvita" su govorili o otvaranju japanske kompanije Nidek u Novom Sadu.

БИЋЕ ЈОШ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА: Премијерка говорила о отварању јапанске компаније Нидек у Новом Саду

Foto: Printscreen

Na pitanje šta ovaj vojvođanski grad čini privlačnim za investitore, napominje najpre da su to japanski i nemački investitori.

- Oni dolaze u zemlju gde apsolutno nemaju problem sa korupcijom. Novi Sad ima mnogo prednosti osim geografske, ima fantastične, posebno tehničke fakultete. Fenomenalan je grad, a gradonačelnik Miloš Vučević je veoma efikasan, pragmatičan. Vučićev fokus su i Ćuprija i Paraćin. Do kraja aprila će on otvoriti jedan veoma značajan pogon u jednoj opštini u kojoj je bila velika nezaposlenost, tako da će i oni uskoro dobiti nova radna mesta - kaže Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (52)

Mijo

12.04.2021. 10:21

Ovakve fabrike su budućnost za čitavu našu zemlju izgradnjom ove fabrike Novi Sad će mnogo dobiti. Svaka investicija u ovako teškoj situaciji je od velikog značaja za dalji napredak i razvoj čitave naše zemlje.

Kole

12.04.2021. 10:28

Vučić se lavovski bori za svakog investitora to samo pokazuje koliko je naša zemlja odgovorna i uspešna. Što veći broj investitora i investicaja u našoj zemlji to znači bolji i brži napredak naše zemlje.

Biljana

12.04.2021. 12:30

Vučić radi za dobrobit ove zemlje i naroda i to se vidi na svakom koraku,što više stranih investicija to će biti i više radnih mesta koja će obezbediti egzistenciju porodica i zadržati mlade ljude u Srbiji

Zoki

12.04.2021. 12:47

Milos Vucevic je svojom odgovornoscu i organizovanoscu doprineo da se Novi Sad razvija brzo i lako, da ide u pravom smeru. Nova fabrika doprinece da se mladi zaposle.

Milica

12.04.2021. 18:57

Svako novo radno mesto u Srbiji mnogo znaci zato je potrebno da se sto vise mladih interesuje za poslove, ipak na mladjima svet ostaje, a naravno i takodje oni koji nisu zaposleni a imaju decu i porodicu.

Ivana

12.04.2021. 20:05

Najvažnije za građane je otvaranje novih radnih mesta nove investicije, zaista je najvažnije da građani Srbije žive bolje. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj naše države.

Jelisaveta

12.04.2021. 20:14

Lepa vest za gradjane Paracina i Cuprije, kojima ce otvaranje nove fabrike doneti radna mesta i time poboljsati zivotni standar kako u samim gradovima tako i u okolini.

Jana

12.04.2021. 20:15

Svakom novom izgradjenom fabrikom, Srbija povecava zivotni standard svojih gradjana, ekonomsku i privrednu stopu, a sto je najbitnije, smanjuje se odlazak mladih iz svojih gradova.

Milica

12.04.2021. 20:17

Svaka investicija je Srbiji veoma znacajna, kako zbog ekonomije tako zbog smanjenja nezaposlenosti. Ovo ce biti jedna velika i znacajna fabrika za sve gradjane Paracina i Cuprije, jer ce se time smanjiti nezaposlenost u tim opstinama.