SBB KORISTI INFRASTRUKTURU TELEKOMA: Sve potpisale obe strane - Telekom dao saopštenje

B.Caranović

03. 02. 2021. u 18:06

KOMOPANIJA SBB već dve decenije koristi infrastrukturu Telekoma Srbija i to više stotina kilometara TT kanalizacije Telekoma, kao i bakarnu i optičku infrastrukturu.

СББ КОРИСТИ ИНФРАСТРУКТУРУ ТЕЛЕКОМА: Све потписале обе стране - Телеком дао саопштење

Novosti

Ovo naglašabaju iz Telekoma u saopštenju i dodaju da o svim tim zakupima postoje ugovori koje su potpisale obe strane. 

- Ironija je, da se neko ko više od 20 godina koristi našu infrastrukturu, žali da nema pristup istoj - kažu u Telekomu.

- United grupa očigledno želi da vrati vreme kada su predvodili višedecenijski kartel i kada niko nije smeo da ih ugrožava na tržištu. Podsećamo da su tada bez ikakvih problema iznajmljivali optičku infrastrukturu Telenoru i da su zajedno sa njima pustili paket usluga za korisnike. United grupi sada očigledno smeta jak Telekom Srbija, dok istovremeno po svaku cenu želi da spreči ulazak nove konkurencije na tržište, odnosno liberalizaciju samog tržišta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Miki Zg

03.02.2021. 19:34

Nešto sam komentirao prije ,a i sada.Yu natjed grupa je je najveća korporacija ,kršitelj državnog sistema Srbije .Vrši svoj posao u Srbiji , a porezno prijavljeni u Luksemburgu ( problem reimitiranja ) .Ne plaćaju državi Srbiji poreze ,ni dinare ,za razliku svakoga građana Srbije .Građani Srbije ,obavezujete Vas EU vladavine prava ,pravde da Đilas ,Šolak plaćaju porez državi gdje prihodiju dobit , a protiv sun te iste omražene države !