TREĆE KOLO IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Ministar Momirović izvući će srećne dobitnike 5 automobila i stana u Beogradu

Novosti onlajn

02. 10. 2021. u 18:10

„UZMI račun i pobedi“ je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

ТРЕЋЕ КОЛО ИГРЕ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Министар Момировић извући ће срећне добитнике 5 аутомобила и стана у Београду

Foto: Printskrin/RTS

Jedino tada mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i da plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge, što je u vreme pandemije važnije nego ikad.

U trećem kolu nagradne igre biće dodeljeno pet automobila "fijat 500L", kao i stan u Beogradu, u naselju "Zemunske kapije". U izvlačenju učestvuje čak preko 10 miliona koverti konkuriše za nagrade.

Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja su prikupila 10 fiskalnih računa, ili 10 slipova - potvrda za plaćanje karticom odnosno platnim instrumentom za instant plaćanje putem IPS QR koda, minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu.

Dobitnike nagrada izvlačiće ministar saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

Zapratite Nportal na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)