STUDENTI IZ SRBIJE U MOSKVI: Prilika da se upoznaju sa sistemom obrazovanja u Rusiji

Novosti online

17. 05. 2021. u 17:39

DELEGACIJA studenata ispred Republike Srbije u poseti je Moskvi i Univerzitetu RUDN.

СТУДЕНТИ ИЗ СРБИЈЕ У МОСКВИ: Прилика да се упознају са системом образовања у Русији

Foto

Danas je održan sastanak predstavnika studenata sa kabinetom Ambasade Republike Srbije u Rusiji. Ovo je prilika da studenti naše zemlje upoznaju sistem obrazovanja u Rusiji, kako i kulturu 158 zemalja iz kojih mladi studiraju na ovom univerzitetu.

Danas su nas ugostili Slavoljub Carić zamenik ambasadora Republike Srbije u Republici Rusiji i Branislav Radojičić prvi savetnik ambasade RS u RS.

Studenti Republike Srbije imali su sastanak sa predstavnicima studenata Azije, Afrike, Evrope i Latinske Amerike koji studiraju na internacionalnom univerzitetu RUDN u Moskvi.

Od predstavnika studenata u poseti Moskvi su predsednica SKONUS-a Margareta Smiljanić, predsednik CEROB-a Stefan Milić, predsednik Studentskog parlamenta Univerizteta u Nišu i predsednik Skupštine SKONUS-a Đorđe Petrović, predsednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Novom Pazaru i ombudsman SKONUS-a Izet Cama, predstavnik Univerziteta u Beogradu Jagoš Stojanović, predstavnica Univerziteta u Novom Sadu i zamenica predsednika SKONUS-a Mladena Mikan, predstavnik Studentskog parlamenta Univerziteta u Kragujevcu i zamenik predsednika Skupštine SKONUS-a Ilija Petrović, predstavnik Studentskog parlamenta Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici Slađan Trajković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri