BOLNE REČI IGORA JURIĆA NA TIJANIN ROĐENDAN: Neću da plačem, radujem se susretu koji će se desiti jednog dana!

Novosti online

04. 05. 2021. u 08:42

TIJANA Jurić iz Subotice, napunila bi danas 22 godine, da je 2014. godine nije oteo, a potom i ubio Dragan Đurić iz Surčina.

БОЛНЕ РЕЧИ ИГОРА ЈУРИЋА НА ТИЈАНИН РОЂЕНДАН: Нећу да плачем, радујем се сусрету који ће се десити једног дана!

Foto: Arhiva

Tijanin otac Igor na svom Fejsbuk profilu obratio se potresnim rečima povodom dana rođenja svoje ćerke.

- Danas puniš 22. godine. Nikada nećemo znati gde bi bila, koji bi fakultet pohađala ali znam samo jedno, ostala bi ona dobra, topla duša koja bi bila tu za svakog, da mu priđe, pomogne, zagrli ga i nađe lepu reč kada je ona najpotrebnija… Neću da plačem, radujem se susretu koji će se desiti jednog dana a onda ćemo rođendane opet slaviti zajedno – napisao je Igor uz zajedničku fotografiju sa Tijanom.

 


U noći između 25. i 26. jula 2014, kada je imala 15 godina, Tijana je oteta nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Telo devojčice pronađeno je 12 dana kasnije, 7. avgusta, na smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, za ubistvo Tijane Jurić osuđen je na 40 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ivana

04.05.2021. 10:47

Poštovani Jurići, neka dobri Bog vašem malom anđelu podari rajski kutak a vama utehu. Sigurna sa da ćemo se svi negde tamo, u božanskom plavetnilu opet sresti ....

Jasanica

04.05.2021. 13:43

Saosecamo s porodicom i delimo tugu za prerano izgubljenim zivotom njihove Tijane. Počivala u miru. Njen dragi lik nadahnuo je rad fondacije s njenim imenom, a ozaloscenu porodicu uspravio da bude svetionik za sve druge. Cuvajmo decu. Svu našu decu. Budimo ljudi.