HAOS U STUDIJU UŽIVO! PUKLO RAZGIBAVANJE: Darko isprozivao Antonelu, Ivana i Brankicu, dao otkaz i izašao iz studija (VIDEO)

Novosti online

31. 03. 2021. u 10:07

VODITELj Darko Mitrović jutros je uživo u programu dok je išla njegova emisija "Razgibavanje" Nove S. dao otkaz. Pretpostavlja se da je glavni razlog otkaza stavovi koje je prethodnih dana iznosio o vakcinaciji, od čega se njegova matična kuća ogradila.

ХАОС У СТУДИЈУ УЖИВО! ПУКЛО РАЗГИБАВАЊЕ: Дарко испрозивао Антонелу, Ивана и Бранкицу, дао отказ и изашао из студија (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mitrović pre obraćanja pročitao je saopštenje Nova S koje je juče prenela N1 da se ograđuju od njega. On se jutros u emisiji obratio Junajted Mediji, Novoj S i gledaocima i rekao da oni mogu slobodno da rade šta žele da je kao autor i voditelj emisije pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da spreči ovo i da od njih čuje u čemu je bio problem u jučerašnjoj emisiji.

- Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, dodao je Mitrović i onda uživo prozvao Brankicu Stanković, Jovanu Gligorijević, Antonelu Rihu i Ivana Ivanovića navodeći da su oni urednici:

- Pošto ovu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević, Ivan Ivanović i ostali, ja sad dajem otkaz i doviđenja- rekao je Mitrović posle čega je ustao sa stolice skinuo slušalice i bubicu i izašo iz studija na zaprepašćenje drugog voditelja koji je sve nemo posmatrao.

Podsetimo, Nova S saopštila je juče da se javno ograđuje od izjava koje protiv vakcinacije u emisiji “Mentalno razgibavanje” iznosi voditelj Darko Mitrović.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba