UŽASAVAJUĆE OTKRIĆE UZDRMALO SRBIJU: Manijaci preko "Telegrama" dele slike golih žena i devojčica, perverznjaci imaju posebne grupe (FOTO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 18:11

УЖАСАВАЈУЋЕ ОТКРИЋЕ УЗДРМАЛО СРБИЈУ: Манијаци преко Телеграма деле слике голих жена и девојчица, перверзњаци имају посебне групе (ФОТО)

Foto: Depositphotos

- DOBILA sam priliku da javno pričam u ime svih žena, pa da vidimo možemo li šta - napisala je Staša Ivković na Tviteru nakon što je objavila skrinšotove jezive prepiske sa grupe "Nišlijke" na Telegramu u kojoj se dele eksplicitne fotografije i video snimci devojaka, pa čak i maloletnica, bez njihovog odobrenja.

O grupi na društvenoj mreži Telegram u kojoj se razmenjuju eksplicitne fotografije devojaka danas bruji čitava Srbija.

- Ja sam pre godinu dana saznala za grupu jer se moj instagram profil provlačio po njoj, tražili su moje gole slike i snimke. Tek sada sam se dočepala svih grupa, učlanila se u njih sa lažnih profila i sve skrinšotovala. Naravno, ne mogu sve, jer slike i snimci nedužnih devojaka, pa čak i dece, stižu nenormalno brzo", ispričala je Staša.

Foto: Printscreen

Staša je uspela da sazna da je administartor grupe "Nišlijke", koja broji više od 20.000 ljudi, navodno izvesni N.S. iz Niša. Kaže da je čula da je upravo taj mladić, koga devojke sumnjiče da stoji iza grupe navodno pitomac Vojne akademije u Beogradu.

- Imala sam njegovu fotografiju, objavila sam je na Tviteru i pitala da li ga neko poznaje. I neko mi se javio i posalo sve informacije o njemu - rekla je Staša.

Foto: Printscreen

Inače u ovim grupama su mladići iz čitave Srbije razmenjivali fotografije nagih devojaka sa veoma gnusnim komentarima i preporučivali ih jedni drugima. Pričali su o njihovim umećima u krevetu i prepiska je veoma ponižavajuća za svakoga ko je pročita, a o tome kako se osećaju devojke i devojčice koje su se našle u centru skandala nećemo ni govoriti.

Ispod Stašine objave na Tviteru, osim ogromne prašine koja se podigla, pojavilo se na stotine kometara, a među njima je bila i Danica, devojka koja je lično preživela ovu vrstu torture na internetu i zbog toga razmišljala i da se ubije.

- Imala sam 14 godina tada i prvog dečka. Kada je sliku mojih grudi objavio na grupi u kojoj sam bila i ja, nastao je pakao - rekla je Danica.

Osim ove grupe na Telegramu, na Tviteru se pojavio i skrinšot brojnih grupa u kojima se dešava potpuno isti horor.

(Žena.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)