VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda - Zbog radova izmena u saobraćaju biće i na ovim deonicama!

Tanjug

05. 03. 2021. u 08:34

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Успорен саобраћај на обилазници око Београда - Због радова измена у саобраћају биће и на овим деоницама!

Automobili stradaju zbog lošeg stanja ulica

"PUTEVI Srbije" saopštili su jutros da se na obilaznici oko Beograda, od tunela "Straževica" ka Bubanj Potoku, saobraćaj odvija usporeno.

Na putu E-763, Ub - Obrenovac, u oba smera do sutra se od 8.00 do 16 časova radovi se odvijaju u pokretu na ispiranju kišne kanalizacije u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na istom auto-putu, u smeru Preljina-Takovo, danas se od 8.00 do 16 časova odvijaju radovi u pokretu na pranju mostovske kanalizacije, pa se za saobraćaj naizmenično zatvaraju vozna i zaustavna saobraćajna traka ili preticajna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug - petlja Novi Sad sever, u smeru Beograd - Novi Sad, do 11. marta od 7.00 do 17 časova odvijaju se radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, pa se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

"Putevi" upozoravaju da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i mostovima.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)