BOJANA MALJEVIĆ ODALA PRIZNANJE VUČIĆU: "Uradio je sa vakcinama ono što niko u regionu nije!"

Novosti onlajn

04. 03. 2021. u 18:51

БОЈАНА МАЉЕВИЋ ОДАЛА ПРИЗНАЊЕ ВУЧИЋУ: Урадио је са вакцинама оно што нико у региону није!

Foto: ATA Images/Printscreen

REDITELJ iz Bosne i Hercegovine - Dino Mustafić komentarisao je skorašnje političke događaje u Sarajevu i odjeke posete srpskog predsednika Aleksandra Vučića, koji je u ime države Srbije Bosni i Hercegovini donirao 5.000 doza vakcina.

- Vučićeva "kovid diplomatija" pozicionira ga nesumnjivo kao političkog protagonistu na Balkanu za razliku od bosanskohercegovački političara koji su po dometima njihovih politika provincijalnog karaktera. Sve su učinili da virusu daju etnički predznak i iskoriste pandemiju za daljnje razdore na unutrašnjem planu - rekao je Mustafić za Radiosarajevo.ba.

Glumica Bojana Maljević, poznata po karakteristično kritičkom stavu koji često izražava, podelila je na svom Tviter nalogu ovaj intervju, dok se u propratnom komentaru složila sa tvrdnjama reditelja Mustafića:

- Saglasna. Vučić je uradio sa vakcinama ono što niko u regionu nije. I to se mora reći - napisala je glumica na Tviteru.

Podsetimo, prethodnih nedelja o velikom uspehu naše zemlje na planu vakcinacije stanovništva protiv virusa korona, pisalo se u mnogobrojnim medijima širom regiona, ali i Evrope. Srbija je često navođena kao "zemlja primer" na koju se treba ugledati po pitanju uspešno sprovedene masovne imunizacije stanovništva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (35)

Ana

04.03.2021. 22:53

Zahvaljujuci ličnom zalaganju predsednika Srbije Aleksandra Vucica ,uspeli smo da u skladu sa svojim mogucnostima pomognemo i zemlje u regionu,pokazali smo solidarnost i jedinstvo.

Bato

04.03.2021. 23:18

Naravno da je uradio i postigao. Zapravo mislim da je on jedini političar koji je obezbedio toliki broj vakcina i kojima se potom pristupilo masovnoj vakcinaciji a narod i stanje u državi sve gore i gore i nema kraja. Šampion.

Jovana

04.03.2021. 23:33

Бојана Маљевић , је с пуним правом одала признање председнику Србије, Александру Вучићу, и истакла његов допринос у имунизацији становника Србије, али и помоћи и донацији вакцина, земљама у региону!

Dragan

05.03.2021. 04:27

Srbija je odgovornom politikom predsednika Vučića uspela da obezbedi dovoljan broj vakcina i uspeli smo da pomognemo i komšijama da bar zaštite lekar, crvenu zonu i najugroženije.

Zoran

05.03.2021. 09:04

Ne samo da smo nabavili vakcine u dovoljnoj meri za naše stanovništvo, već smo u situaciji da pomognemo i drugima. Ponosni smo na svoju državu.

mila

05.03.2021. 11:17

Niko u regionu nije uspeo da nabavi vakcine i obezbedi masovnu vakcinaciju za svoje gradjane, hvala svima koji su pregovarali, borili i obezbedili nam vakcine!

Verica

05.03.2021. 11:35

Bojana je neko ko iznosi svoj stav bez ustezanja, i svaka čast na tome. Zaista, Srbija i predsednik Vučić je pokazao nesebičnost i humanost u ovim teškim vremenima i to treba pohvaliti.