VUČIĆ ZAVRŠIO PRVI SEMESTAR NA VISOKOJ SPORTSKOJ ŠKOLI: Žao mi je što nisam mogao da se borim za četvrtu desetku (FOTO)

Novosti online

21. 02. 2021. u 10:58

ВУЧИЋ ЗАВРШИО ПРВИ СЕМЕСТАР НА ВИСОКОЈ СПОРТСКОЈ ШКОЛИ: Жао ми је што нисам могао да се борим за четврту десетку (ФОТО)

Foto: Instagram

PRVI semestar na Visokoj sportskoj školi završio sam sa četiri položena ispita, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Kao što vidite, dobio sam tri desetke i jednu devetku i žao mi je što nisam mogao da se borim i za četvrtu desetku, jer uslov za dobijanje najviše ocene je prisustvo praktičnim vežbama, za šta, ipak, nisam imao vremena. Nije mi žao, to vreme sam iskoristio da pomognem našoj Vladi kako bismo što brže nabavili vakcine za građane Srbije - napisao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (43)

star

21.02.2021. 11:16

Niko neće naći zamerku što ste predsedniče dobili devetku, ali mnogo činite za naš narod sa nabavkom vakcine protiv korone virusa, koja život znači našem narodu.

Nikola

21.02.2021. 19:28

Sasvim sam uveren sam da će Vučić završiti ovu višu trenersku školu, kao što verujem da će obezbediti svom narodu normalan život od opake korone virusa.

Jovana

21.02.2021. 20:28

Uspesni ljudi se ne zadovoljavaju trenutnim znanjem, vec su svesni da mogu da dosegnu nov potencijal, njegovom nadogradnjom. Predsednik ne zeli da se ceo zivot bavi politikom, nego da ispuni sebi zelju i postane kosarkaski trener za decu.

Boban

21.02.2021. 21:06

Predsednik Srbije ostvario svoje decacke snove da zavrsi skolu za kosarkaskog trenera, samo jos jedan primer da se sve moze kad se hoce i da nikad nije kasno da ostvarite svoje snove.