POMOĆ ZDRAVSTVENOM SISTEMU: Mozzart donirao tehničku opremu Opštoj bolnici u Čačku (FOTO)

Promo

01. 02. 2021. u 16:59

RESPIRATORI, medicinski aparati, finansijska pomoć, kreveti za intenzivnu negu, velika akcija podele vitaminskih paketa, podrška lekarima i pacijentima.

ПОМОЋ ЗДРАВСТВЕНОМ СИСТЕМУ: Моззарт донирао техничку опрему Општој болници у Чачку (ФОТО)

Foto: Promo

Ono što je u najtežim trenucima pandemije bilo najpotrebnije, kompanija Mozzart se trudila da obezbedi kroz niz humanitarnih aktivnosti. U 2020. pomogla je državi i zdravstvenom sistemu sa milion evra ne samo u borbi protiv korona virusa.

U 2021. nastavljen je niz donacija koje poboljšavaju uslove u zdravstvenim ustanovama, a tehnička oprema stigla je u Opštu bolnicu u Čačku.

Foto: Promo

U najtežim danima epidemije, Mozzart je veliku akciju pomoći zdravstvenim ustanovama počeo upravo u Čačku, donacijom od 10.000 evra. Sada smo dobili i računarsku opremu koja će nam mnogo značiti i poboljšati uslove rada. Veoma smo zahvalni ovoj društveno odgovornoj kompaniji na kontinuiranoj podršci koju pruža našoj ustanovi i na svim akcijama koje organizuje u našem gradu – istakao je Miroslav Sretenović, direktor Opšte bolnice u Čačku.

Foto: Promo

Prethodno, u ovu ustanovu dostavljeno je 100 paketa voća za medicinare, a podršku na uručenju su im pružili sportisti i treneri iz grada na Moravi.

Regionalni lider u oblasti priređivanja igara na sreću organizovao je i druge akcije u Čačku, zajedno sa košarkašima i fudbalerima Borca, zaposleni su delili pakete sa osnovnim namirnicama i higijenskim sredstvima za najstarije i najugroženije građane tokom vanrednog stanja.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna