1+1 gratis. Uz upisan bilo koji kurs jezika ili obuku, na poklon dobiješ još jedan online kurs

Promo

25. 01. 2021. u 14:00

VRLO lako se može desiti da nekome zazvuči čudno da u našoj zemlji postoji škola stranih jezika, koja uz jedan kurs koji kandidat izabere, pruža mogućnost i da potpuno besplatno pohađa drugi kraći online kurs po želji.

1+1 гратис. Уз уписан било који курс језика или обуку, на поклон добијеш још један онлине курс

Foto: Promo

Da, sve je lepo napisano, a u pitanju je Škola stranih jezika Akademije Oxford.


Uz to što svako ko je zainteresovan ili da nauči neki strani jezik ili da znanja, koja je u ranijem periodu stekao, podigne na viši nivo, ova škola koja inače posluje 40 lokacija u ovom momentu širom naše zemlje, pruža mogućnost svakome i da među 10 kurseva odabere onaj, koji će bez ikakve nadoknade da pohađa.

Odlična ponuda za sve zainteresovane

Tematika kraćih online kurseva, koji su dostupni svakome ko upiše kurs engleskog jezika, odnosno ruskog, nemačkog, francuskog ili bilo kog drugog stranog jezika je vrlo obimna i nema nikakve sumnje da će svaki kandidat pronaći koji kurs mu najviše odgovara.
Pored toga što može da pohađa kraći online kurs kreativnog pisanja, odnosno kreativnog pisanja za decu, kandidat ima mogućnost i da se upozna sa pisanjem za web ili blog kroz kraći online kurs. Dostupna je i mogućnost da zainteresovani pohađaju gratis kurs za veštine prezentovanja i za pravilno upravljanje vremenom, a dostupna je i kraća online obuka poslovne komunikacije. Isto tako imaju mogućnost i da kroz specijalizovanu edukaciju steknu znanja o mapama uma i o tehnikama pamćenja, te mogu pohađati i kraći online kurs za organizaciju učenja, odnosno za brzo čitanje.

Foto: Promo

 

Posve je sigurno da će zainteresovani kandidati vrlo lako moći da odluče koja od svih navedenih tema im je naročito interesantna, odnosno sa kojom bi želeli bliže i da se upoznaju.


A kada završe i sa pohađanjem gratis kursa po želji, te nakon što ispoštuju pravilo o testiranju, sa ciljem uvida u to da li je kandidat stekao predviđena, biće im omogućeno da postanu vlasnici sertifikata za pohađanje konkretnog kursa.

Princip organizacije nastave stranih jezika

S obzirom na to da trenutno važeći jezički standard koji je poznat kao CEFR (The Common European framework for languages), podrazumeva organizaciju nastave na šest nivoa, to kandidati imaju opciju ne samo da neki jezik od samog početka nauče, nego i da na viši nivo podignu prethodno stečena znanja.

Valja napomenuti da je ukupno šest nivoa pomenutim jezičkim standardom predviđeno.
A oni se kreću od početnog, odnosno osnovnog ili A 1 nivoa, pa preko nižeg i višeg srednjeg, što su zapravo nivoi B grupe ili B 1 i B 2, te nižeg ili višeg naprednog nivoa znanja konkretnog jezika, koji nose oznaku C 1 i C 2.

Test provere znanja nije potreban samo onim polaznicima, koji odluče da kurs nemačkog jezika ili nekog drugog stranog jezika pohađaju na osnovnom nivou.

Ukoliko su pre toga imali prilike da se upoznaju sa određenim jezikom i svoja znanja žele da podignu na naredni nivo, na raspolaganju su im svakako kursevi za više od 40 stranih jezika u ovoj školi.

Očekuje se da kandidati izvrše prijavljivanje ili u prostorijama bilo koje od trenutno 40 poslovnica, koliko ih Škola stranih jezika Akademije Oxford trenutno broj ili da to učine slanjem osnovnih informacija o sebi na mail. Prijavljivanje može po zahtevu da bude izvršeno i putem telefona najbliže poslovnice ove škole.

Svaki prijavljeni kandidat je u obavezi da prilikom upisa ne samo dostavi zahtevanu dokumentaciju, nego i da bude lično prisutan u tom trenutku, kako bi prema aktuelnim pravilima upis bio izvršen.

Foto: Promo

 

Nakon što budu završili sa pohađanjem izabranog tipa kursa, kandidati će polagati test za proveru znanja, a ako to budu učinili sa uspehom, Škola stranih jezika Akademije Oxford će im izdati sertifikat. U pitanju je dokument, koji je na teritoriji cele naše zemlje priznat od strane zvaničnih institucija, što znači da polaznik ima pravo i da zahteva njegov upis u radni dosije, a koji ima otvoren u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje.


Osim klasičnih edukacija, odnosno kurseva stranih jezika koji su namenjeni deci, ova škola organizuje i specijalističke edukacije, ali i konverzacijski kurs engleskog jezika, odnosno ruskog, nemačkog ili francuskog, te još mnogo drugih stranih jezika.
Svi koji su zainteresovani da na taj način poboljšaju šanse za zaposlenje trebalo da znaju da se aktuelne mere, koje su  su na snazi zbog pandemije korona virusa, u okviru svake poslovnice ove škole u potpunosti poštuju. Iz tog razloga se od svakog prijavljenog kandidata očekuje da se tih mera i on sam maksimalno pridržava.

Svaki prijavljeni bira kako će nastavu pohađati, u smislu da može odabrati da li će to učiniti na klasičan način ili online, kao i da li će je pohađati individualno, u paru ili u grupi različite veličine, uzevši u obzir da su sve te opcije u ponudi konkretne obrazovne institucije.

Pohađanjem kursa stranog jezika ćete ne samo poboljšati radnu biografiju dokazom da ste savladali određeni strani jezik na konkretnom nivou, nego ćete i u velikoj meri šanse za zaposlenje tako i da poboljšate. Zato ne oklevajte više ni trenutka i rezervišite svoje mesto na vreme!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri