PRIMILI SPUTNJIK V: Dačić, Vulin i Đerlek se vakcinisali na Torlaku (FOTO)

Novosti online

06. 01. 2021. u 11:14 >> 11:37

PREDSEDNIK Skupštine Srbije Ivica Dačić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas su na Institutu Torlak primili vakcinu Sputnjik V. Pored njih dvojice, danas je cepivo primio i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije Mirsad Đerlek.

ПРИМИЛИ СПУТЊИК V: Дачић, Вулин и Ђерлек се вакцинисали на Торлаку (ФОТО)

Foto: Tanjug

Do kraja januara očekujemo velike količine vakcine Sputnjik V, potvrdio je juče državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek rekavši da tačna količina doza ove vakcine spada u nadležnost Vlade Srbije, ali da će velika količina svakako pristići.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE ZA NADOLAZEĆE PRAZNIKE: Detaljna prognoza za prvu polovinu maja