HAOS U PROGRAMU UŽIVO: Reporterka izveštavala o prostituciji u šabačkoj kafani, prolaznik prišao i počeo da psuje (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2020. u 11:20

ХАОС У ПРОГРАМУ УЖИВО: Репортерка извештавала о проституцији у шабачкој кафани, пролазник пришао и почео да псује (ВИДЕО)

Foto: TV Prva printskrin

GRAĐANI Srbije bili su zaprepašćeni kada je otkriveno da su vlasnici jednog lokala u Šapcu devojke primoravali na prostituciju.

U Jutarnjem programu TV Prva dogodila se nesvakidašnja situacija kada su se reporteri našli ispred ovog lokala. 

Naime, dok je novinarka govorila o ovom slučaju i kako je izgledala akcija hapšenja, te da je u kafani pronađena i velika količina novca, slučajni prolaznik upao je u kadar.

- Stvarno pronađena? Je l' si ti to videla, je l' si ti to seko videla. J**** ti mater - vikao je na reporterku.

Reporterka se izvinila gledaocima na ometanju a potom nastavila izveštavanje. Između ostalog, rekla je i da niko od meštana nije hteo da stane pred kamere jer godinama znaju šta se događala u kafani ali su o tome ćutali iz straha od komšija koji su uhapšeni.

Podsetimo, zbog sumnje da su primoravali žene na prostituciju, u noći između petka i subote oko 1 sat posle ponoći uhapšeni su V.G. (57), vlasnik objekta "Luna PP zvezda" u Majuru (bivša "Zlatna greda"), njegova supruga E.G. (49) i N.O. (41), iz obližnjih Vladimiraca.

Uhapšenima se stavlja na teret krivično delo trgovine ljudima, a policija je prilikom upada u objekat zatekla četiri devojke u pružanju seksualnih usluga klijentima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)