ŠTA SE SVE MENJA DANAS OD 18 ČASOVA: Više autobusa na ulicama, 15 patrola komunalne milicije obilaziće mesta gde su najveće gužve

Novosti online

24. 11. 2020. u 08:29

ШТА СЕ СВЕ МЕЊА ДАНАС ОД 18 ЧАСОВА: Више аутобуса на улицама, 15 патрола комуналне милиције обилазиће места где су највеће гужве

Foto V. Danilov

OD danas će u Beogradu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza biti uključeno dodatnih 236 vozila, čime će na ulicama biti angažovan maksimalan broj autobusa - 1.641.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, posle sednice gradskog Kriznog štaba, rekao je da je dogovoreno da 15 patrola komunalne milicije obilazi mesta gde su najveće gužve i apelovao je na sugrađane da što manje koriste javni prevoz.

- Složili smo se da na ulicama bude maksimalan broj autobusa i da se insistira na sprovođenju mera, što je u ovom trenutku najvažnije - naveo je Radojičić za Tanjug.

On je rekao da je od 2.500 vozača koliko ih rade u GSP, 61 u prethodnom periodu bio pozitivan na kovid-19, što, ukazuje, ne govori o velikom broju zaraženih, ali da se situacija prati svakodnevno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)