REŠENE SVE DILEME: Evo do kada će prodavnice, supermarketi i trafike raditi od utorka

Novosti online

22. 11. 2020. u 15:26

UREDBA o izmeni i dopuni Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19, koja stupa na snagu u utorak 24. novembra, a kojom se skraćuje radno vreme ugostiteljskih objekata, tržnih centara, pozorišta, bioskopa i kladionica do 18 sati, važiće do 3. decembra.

РЕШЕНЕ СВЕ ДИЛЕМЕ: Ево до када ће продавнице, супермаркети и трафике радити од уторка

Foto: Novosti arhiva

- U periodu počev od 24. novembra 2020. godine zaključno sa 3. decembrom 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata (restorana, kafića, barova, klubova i sl.), trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 18.00 časova do 5.00 časova narednog dana - piše u Uredbi koja je objavljena u Službenom glasniku.

Istom uredbom izmenjen je i član prethodne uredbe, koja se odnosila na zabranu rada svega pomenutog, ali i prodavnica i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, od 21 do 5 sati. Pomenuti član je izmenjen tako da su u njemu ostale samo prodavnice i drugi maloprodajni trgovinski objekati, što znači da oni mogu da rade do 21 sat, odnosno neće raditi od 21 do 05 sati, kako tačno piše u uredbi.

Istovemeno, apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekata koji vrše dostavu hrane, to mogu nesmetano da rade bez ograničenja.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)