U SUBOTU VELIKA VOJNA VEŽBA: Predsednik najavio - Sve što imamo što puca na zemlji i u vazduhu, videćete u subotu!

Novosti onlajn

05. 10. 2020. u 21:14

У СУБОТУ ВЕЛИКА ВОЈНА ВЕЖБА: Председник најавио - Све што имамо што пуца на земљи и у ваздуху, видећете у суботу!

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

PREDSEDNIK Srbije obavestio je naciju na večerašnjoj konferenciji za novinare da će u subotu u Srbiji biti održana najveća vojna vežba ratnog vazduhoplovstva

- Sve što imamo što puca na zemlji i u vazduhu, videćete u subotu. Svu snagu srpskog vazduhoplovstva. Videćete naše helikoptere najmodernije, avione, lovce, ne samo bombardere, bespilotne letelice koje ćemo prvi put da podignemo u vazduh, ali nadam se da nas vreme neće sprečiti u tome. Imaćemo naveću vojnu vežbu koju ste videli - rekao je predsednik Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (42)

Ivana

05.10.2020. 23:49

VS treba da bude jaka u celom regionu, da imamo sve moguće robote, i mikročipove koje ćće omogućiti prouzvodnju svih vrsta robota koji će nositi u sebi naoružanje velike razorne moći. Srbija mora da ojča VS u potpunosti, i da sve što leti može da se čuje,ali da bude nevidljiv.

Dragana

06.10.2020. 10:43

Nasa vojska je opet dobro opremljena i velika je stvar za nasu bezbednost sto se u modernizaciju vojske ulaze mnogo vise nego pre desetak godina.

Jana

06.10.2020. 10:49

Lepo je što imamo priliku da vidimo našu vojsku u punom sjaju. Ponosni smo, kako na najsavremeniju vojnu opremu koju sada imamo, tako i na ljude koji su se opredelili da svoj život posvete bezbednosti Srbije.