DOKTOR KON ODGOVORIO NA PROZIVKE POZNATOG GLUMCA: Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji kažu da vas lažem

Novosti online

28. 09. 2020. u 12:28

EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba dr Predrag Kon oglasio se danas na svom Fejsbuk profilu i objavio status posvećen, kako sam kaže, ostrašćenim lažovima.

ДОКТОР КОН ОДГОВОРИО НА ПРОЗИВКЕ ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Најгори и острашћени лажови су они који кажу да вас лажем

Foto: Tanjug

- Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom - napisao je dr Kon.

Dr Kon je zatim u komentarima potvrdio da je poruka upućena glumcu Slobodanu Ćustiću, koji je nedavno izjavio da dr Kon laže i zastrašuje narod.

- NJegove tzv. preporuke, ako malo pročitate o svojstvima tih mera zaštite, nameću elementarno logičan zaključak da je glavni cilj zastrašivanje naroda i pretvaranje u večne pacijente - rekao je Ćustić za Kona.

Slobodan Ćustić/Foto: Igor Marinković

On je za jedan beogradski portal rekao i da je Darija Kisić Tepavčević sama sebe stavila na pijedestal kriminala i neznanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kratzi

03.10.2020. 02:20

Dr Kon je naš dokazani strulnjak, ali se našao u grupii "lekara" koji su tu iz različitih razloga, a svako je pokušavao da priča svoju zadatu priču, naravno da smo to primetili i posumljali u sve ljude. Lekar i pop nesmeju da se bave politikom! Zato se sada više ne veruje ni jednim ni drugima.