LJILJANA ODBRANILA 700.000 DINARA U "POTERI": "Kada sam izabrala najvišu sumu, kolege iz tima su me pitale da li znam šta radim"

Novosti online

28. 09. 2021. u 14:14

KVIZ "Potera" iznedrio je novu zvezdu - profesorku u penziji iz Novog Sada LJiljanu Radulović Dimitrov (67), koja je postala prva žena koja je odbranila 700.000 dinara u kvizu "Potera".

ЉИЉАНА ОДБРАНИЛА 700.000 ДИНАРА У ПОТЕРИ: Када сам изабрала највишу суму, колеге из тима су ме питале да ли знам шта радим

Foto: Printskrin RTS

Ranije je ispričala da je pre četiri godine učestvovala u kvizu "Slagalica", a sada i da u "Poteri" nije imala tremu.

- U "Poteri" se nikada ne zna, mora na sreću i logiku. Bilo je svakojakih pitanja. Kada sam izabrala najvišu sumu, dok smo čekali da se pojavi prvo pitanje, moje kolege iz tima su me pitale da li znam šta radim. Rekla sam da hoću 700.000, pa pukovnik il pokojnik - rekla je LJiljana "Kuriru".

KOLIKO TRAJE SPREMANJE ZA KVIZ

LJiljana je tada objasnila i da se kviz ne može spremiti za 15 dana.

- To je ono što učite celi život. Upijate informacije, čitate knjige, razgovarate s ljudima i to se nekako nataloži. Puno čitam, imam veliku kućnu biblioteku, a moj tata je bio takav da sam morala da se obrazujem na klasicima.

Učesnica Potere otkriva i da je već potrošila novac koji je zaradila u kvizu:

- Novac je već potrošen! Uplatila sam putovanje u Egipat, idemo unuci naši, deda i ja. Unuci imaju 4 i 6 godina, pa ako ne bude nekih problema s pandemijom, letimo 15. oktobra. Unuci su mali, nisu do sada bili na moru i prvi put će leteti avionom!

Inače, LJiljana je otkrila i da joj je hobi uzgoj cveća u vikendici, ali i da želi da pozdravi snaje koje je i prijavljuju na kvizove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)