NAJNOVIJI PODACI GRANIČNE POLICIJE: Evo koliko se čeka na prelazima i kakvo je stanje na putevima

Tanjug

08. 08. 2021. u 19:27

SAOBRAĆAJ je pojačanog intenziteta i na naplatnim stanicama može dolaziti do kraćih zadržavanja, upozorio je Automoto savez Srbije.

НАЈНОВИЈИ ПОДАЦИ ГРАНИЧНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ево колико се чека на прелазима и какво је стање на путевима

Foto: MUP kamere

Prema podacima Uprave granične policije na našim putničkim terminalima saobraćaj je takođe pojačan.

Prema informacijama dobijenim u 17:15 časova putnička vozila na graničnim premazima čekaju na Gradini na izlazu iz zemlj 60 minuta, na Preševu 30 na izlazu i 90 na ulazu, na prelazu Gostun prilikom izlaska iz zemlje 30 minuta, a 60 prilikom ulaska, na prelazu Jabuka 40 prilikom ulaska, na Sipljanima 30 minuta prilikom izlaska i 50 prilikom ulaska u zemlju.

Na prelazu Kotroman čeka se 35 minuta za izlazak iz zemlje, a 45 na ulazak u zemlju, dok se na prelazu Sremska Rača čeka 30 m inuta za ulazak u zemlji.

Teretna vozila čekaju na prelazu Šid 60 minuta da izađu iz zemlje.

AMS S upozorava i na izmene u režimu saobraćaja zbog radova, pa tako navodi da će zbog radova na rehabilitaciji kolovoza biti izmenjen režim saobraćaja na deonici u zoni petlje Kolari, u smeru ka Nišu.

Tokom radova, u smeru ka Nišu, za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati desnomzaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera.

U smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Zbog radova na popravci kolovoza regionalnog puta Kraljevo - Mataruška banja saobraćaj će do 31. avgusta biti obustavljen za sve kategorije vozila.

Za vreme obustave saobraćaja, vozači će moći da koriste

magistralne piteve Kraljevo - Raška ili Kraljevo - Trstenik.

Do 13. avgusta na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na deonici Boževac - Petrovac na Mlavi (Knežica), naselje Ranovac.

Alternativni putni pravac za putnička vozila je kroz naselje Ranovac, a za teretna motorna vozila alternativni putni pravac je državni put preko Salakovca.

Do 20. avgusta izvodiće se radovi u razdelnom pojasu na izgradnji stuba mosta Bubanj Potok u oba smera. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvoren deo preticajne trake u oba smera...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna