KAKO POBOLJŠATI SAVRŠENSTVO? Odgovor na to pitanje je napokon stigao, i može stati na vaš zglob

Novosti online

18. 07. 2021. u 20:00

IAKO su dijamanti večni, satovi su praktičniji - rekla je čuvena američka novinarka Žanet Vols. Od kako su se lancima zakačili na revere sakoa u formi džepnih časovnika, pa odatle preselili na ruku, predstavljaju mnogo više od neumornog protoka vremena.

КАКО ПОБОЉШАТИ САВРШЕНСТВО? Одговор на то питање је напокон стигао, и може стати на ваш зглоб

Foto: Promo

Satovi su postali sastavni deo svakodnevnog života, ali i način da iskažete sopstveni stil i istaknete se u društvu kao osoba koja obraća pažnju na detalje. Od svih predmeta koje možemo posedovati, ručni sat spada među najmanje - ali i najvažnije.

Postavlja se pitanje - kako poboljšati nešto što je dovedeno do savršenstva? Kompanija Huawei ima odgovor na to pitanje u formi moćne serije pametnih satova Huawei Watch 3. Firma koja se kvalitetom i pristupačnošću probila na mesto tehnološkog lidera i stalno postavlja nove granice sada donosi gedžet koji osvaja svet.

Pametni satovi Huawei Watch 3 stižu u dve verzije koje pokazuju ne samo vreme, već zahvaljujući senzorima neverovatne preciznosti poseduju brojne fitnes i zdravstvene opcije. Na vašoj ruci imate, pored mogućnosti da izmerite temperaturu, opciju praćenja više od 100 režima vežbi, senzor za pranje ruku, funkcije za merenje pulsa, SpO2, kvaliteta spavanja i pritiska. Huawei Watch 3 serija pametnih satova se na taj način nametnula kao profesionalni asistent zdravog načina života.

U zavisnosti od verzije - Huawei Watch 3 ili Huawei Watch 3 Pro - kućišta mogu biti od titanijuma i keramike ili nerđajućeg čelika. Ovi pametni satovi se takođe odlikuju velikim brojem kvalitetnih kožnih kaiševa za svaku priliku - bilo da je u pitanju laki džoging za početak dana, izlazak sa prijateljima na utakmicu ili elegantna večera sa voljenom osobom. Takođe poseduju bateriju izuzetno dugog trajanja, koja u zavisnosti od verzije može da izdrži do 14 dana ili tri nedelje.

Pored svega navedenog, Huawei Watch 3 donosi mogućnost slušanja muzike putem Huawei Music aplikacije uz automatsku sinhronizaciju vaših omiljenih pesama. Njih ćete uskoro moći slušati i pomoću novih FreeBuds 4 slušalica koje odlikuje kristalno čist zvuk i funkcija aktivnog  smanjivanja okolnih šumova.

Šta reći osim da je budućnost nadomak vaše ruke!

(Promo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!