TIP - SKENER: Tadićev Fener na sve ili ništa

TIP redakcija

13. 12. 2023. u 13:22

U Ligi konferencija je dosta toga poznato, uz nekoliko borbi za prvo mesto.

ТИП -  СКЕНЕР: Тадићев Фенер на све или ништа

foto: Tviter Fenerbahce

Mnogo toga je rešeno u Ligi konferencija, dosta timova je već eliminisano iz konkurencije za narednu fazu takmičenja. Ipak, poslednje kolo će imati i nekoliko žestokih dvoboja jer prvo mesto donosi direktan prolaz u osminu finala, dok će drugoplasirani timovi za taj deo nadmetanja morati da se izbore u dvomečima protiv ekipa koje dolaze kao trećeplasirane iz Lige Evrope.

Zato nije baš svejedno kako će se okončati nadmetanje po grupama. Lil, Klub Briž, Aston Vila, Fiorentina, Nordšeland su najbliži prolazu. Sa druge strane, prvo mesto obezbedili su PAOK i Viktorija Plzenj.

Naš predstavnik Čukarički igraće u Belgiji sa Genkom, a domaćinu je duel izuzetno bitan jer ga samo pobeda ostavlja u konkurenciji za prolaz dalje, dok su “brđani” odavno ispali.

Susret koji bi trebalo da bude najzanimljiviji je između Legije i AZ Alkmara u Varšavi. Poljacima je bod dovoljan za drugo mesto, dok gosti prolaze dalje samo sa pobedom. U neugodnu sitaciju sebe je doveo i Fenerbahče zbog dva uzastopna poraza. Tim za koji igra kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić mora da prekine lošu seriju i ima imperativ pobede na svom bunjištu protiv Spartaka iz Trnave.

Naši predlozi

ČETVRTAK 18.45:

FENERBAHČE - SPARTAK TRNAVA  4+  (2,00)

FERENCVAROŠ - FIORENTINA  GG  (1,70)

LUDOGOREC - NORDŠELAND  2-3  (2,10)

ZRINjSKI - ASTON VILA 2&3+  (1,85)

BRIŽ - BODO  1  (1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini