PODRAŠČANIN I DRUŽINA GOTOVO SIGURNO SA PRVOG MESTA DOČEKUJU PLEJ-OF: Današnji rival im je naneo jedini poraz u prvenstvu

V.M.

18. 02. 2024. u 12:37

U 20. kolu italijanskog odbojkaškog prvenstva sastaće se Trentino i Modena (18:00).

ПОДРАШЧАНИН И ДРУЖИНА ГОТОВО СИГУРНО СА ПРВОГ МЕСТА ДОЧЕКУЈУ ПЛЕЈ-ОФ: Данашњи ривал им је нанео једини пораз у првенству

Foto: Privatna arhiva

Trentino je pokazao najviše od svih timova u Italiji ove sezone i ubedljivo je prvi na tabeli sa 52 sakupljena poena, a dovoljno o njegovoj dominaciji govori da je ostvario čak 18 pobeda do sada uz samo jedan poraz.

Domaćin ima osam bodova prednosti u odnosu na drguoplasiranu Peruđu i gotovo sigurno će dočekati plej-of na prvom mestu, tako da će imati prednost domaćeg terena u pokušaju odbrane titule koju je osvojio prošle sezone.

Takođe, Podraščanin i kompanija sledeće nedelje igraju u četvrtfinalu Lige šampiona gde će se sastati sa nemačkim Berlinom.

Zanimljivo je da su jedini pomenuti poraz u prvenstvu doživeli upravo od Modene, u devetom kolu (1:3), koja im danas dolazi na noge.

Gosti igraju promenljivo tokom čitave sezone, ali vezali su dve pobede pred ovaj susret tako da ga očekuju dosta dobrom ritmu.

Modena ima kvalitetan tim koji ne beleži rezulatate kakvi su se očekivali od njega, pa se nalazi na osmom mestu sa 24 poena i postoji velika verovatnoća da ćemo upravo današnji meč gledati u prvoj rundi plej-ofa.

Očekujemo da gosti ''otkinu'' barem jedan set Trentinu. 

NAŠ TIP: hendikep setova 2 (-2,5) (kvota 1,60) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave