CRVENO-BELI DERBI: Srpski predstavnik zna kako se pobeđuje u Pireju!

M.M.

16. 11. 2023. u 12:22 >> 12:22

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u osmom kolu Evrolige gostovati Olimpijakosu.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ДЕРБИ: Српски представник зна како се побеђује у Пиреју!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su pre dva dana prikazali najbolju partiju u ovoj sezoni, savladali su Fenerbahče rezultatom 87:56. Izabranici Janisa Sferopulosa su od samog starta nametnuli svoj ritam i svi konci su do samog kraja bili u njihovim rukama.

Šabaz Nejpir je na startu utakmice doživeo prelom nosa i njega nećemo videti na parketu u narednom periodu.

Sjajnu rolu imao je Miloš Teodosić koji je meč završio sa 18 poena i 3 asistencije. Džoel Bolomboj je jako dobro sarađivao sa bekovima i na kraju je sakupio 14 pogodaka. Nemanja Nedović je brojao do 12, dok su Jago dos Santos i sjajni Stefan Lazarević imali po 11.

Crvena zvezda je pokazala kvalitet u oba pravca i to raduje grčkog stručnjaka.

Sa druge strane Pirejci su upisali pobedu protiv Makabija, a konačan rezultat glasio je 74:79. Jorgos Barcokas nije mogao da računa na Nikolu Milutinova pa je ulogu lidera preuzeo Alek Piters koji je imao 13 poena i 8 skokova.

Luk Sikma se vratio na teren i to je veliki plus za ekipu, Amerikanac je imao 8 pogodaka. Aktuelni vicešampion za sada ne igra na željenom nivou i u dosadašnjem delu takmičenja upisao je četiri pobede i isto toliko poraza.

Zvezda podiže formu i samopouzdanje ide uzlaznom putanjom, još uvek se ne zna da li će Dos Santos nastupiti jer je pre dva dana doživeo povredu zgloba.

Milutinov je takođe pod znakom pitanja i ukoliko bude bio na parketu verovatno neće moći da pruži svoj maksimum.

Ovi rivali su se prošle godine sastali dva puta, a srpski predstavnik je bio bolji u oba navrata.

Olimpijakos će u narednom kolu ugostiti ekipu Žalgirisa, dok će Teo i družina snage odmeriti sa "Manekenima" iz Milana u ponovo krcatoj "Štark areni".

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +153,5 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave